Craiova primește bani, dacă FCSB dă lovitura cu Octavian Popescu: ”Luăm două milioane de euro!”. Ce a spus Gigi Becali

1 lună in urmă 1

Liga 1: Hermannstadt - FC Argeș, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: Dunărea Călărași - ASU Poli Timișoara, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

În timp ce pe Moruțan, finanțatorul a fixat o sumă minimă de transfer în valoare de 20 de milioane de euro, la Popescu suma crește exponențial. Becali nu este însă de acord cu Mihai Rotaru, de la Universitatea Craiova, cel care a spus că poate încasa un milion sau chiar două milioane de euro de pe urma băiatului, dacă se va da un tun financiar, fără precedent, la nivelul fotbalului românesc.

Gigi Becali a reacționat după ce Mihai Rotaru a spus câți bani poate lua Universitatea Craiova de pe urma lui Octavian Popescu

Omul care decide tot la FCSB a recunoscut procentul care a mai rămas în contractul cu Universitatea Craiova, dar a precizat că oltenii nu vor încasa un astfel de comision.

”Da, așa este, la Octavian Popescu mai este doar taxa de solidaritate. În niciun caz nu vor fi două milioane de euro. Nici măcar un milion”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru digisport.ro.

Becali are planuri mari cu Octavian Popescu. Deși a spus că nu este foarte supărat de rezultatele slabe înregistrate de către naționala mare, pentru că jucătorii săi își vor face cotă bună datorită evoluțiilor de la FCSB, milionarul a avut o altă atitudine față de selecția făcută de Mirel Rădoi.

”Nu știu de ce nu e clar, nu știu ce au vorbit Mutu și Rădoi, dar eu spun ce se vede pe teren. Octavian Popescu trebuia să fie la echipa mare. Are nevoie de alt mediu pentru a progresa.

Însă, cu ce jucători tineri avem noi în acest moment, trebuia să fim pe primul loc. Avem super-jucători, dar nu știm să profităm de ei. Păi, în primul rând, acum echipa națională trebuie să înceapă cu Mihăilă. El trebuie să joace meci de meci.

Apoi, la prima echipă trebuie să mai joace Olaru, Moruțan, Cicâldău. Ăștia nu au voie să lipsească. Asta, dacă vrei o echipă puternică și echilibrată”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentrudigisport.ro.

Mihai Rotaru a explicat cum a ajuns Octavian Popescu la FCSB

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a reacționat după declarațiile făcute de Victor Pițurcăfostul antrenor al formației din Bănie.

”E foarte urât și nu vreau să intru în polemică cu domnul Pițurcă, dar nu-l pot lăsa să jignească. Dânsul jignește, aruncă cu pietre, dar pericolul mare e ca una-două-trei să se întoarcă împotriva ta. Nu am declarat niciodată că l-a îndemnat spre FCSB (n.r. - Victor Pițurcă pe Octavian Popescu).

Eu am declarat că l-a îndrumat către agenția domnului Giovanni Becali, care, mai departe, l-a îndreptat pe copil către FCSB în virtutea relațiilor bune cu FCSB, într-o perioadă în care nu avea relații tocmai cordiale cu Universitatea Craiova.

(n.r - Pițurcă susține că a venit să vă spună să-l luați) Asta este o minciună, uitați-vă la declarațiile familiei Popescu, unchiul său a spus că jucătorul nu vrea să rămână la Craiova. Domnul Victor Pițurcă l-a îndrumat la Giovanni. Acest copil a fost în București 4 ani, niciun agent n-a știut nimeni de el. Brusc, la o zi după ce îl rog pe Pițurcă să se uite la el, semnează cu Giovanni.

Am spus clar că e vina staff-ului administrativ, a fost un viciu de procedură. Am auzit că domnul Pițurcă își dorește ca Popescu să se vândă pe 35-40 de milioane pentru a ne băga noi unghia în gât. Nu suntem construiți așa. Noi ne dorim să fie vândut cu 100 de milioane, 200 de milioane, pentru că avem și noi 1% din solidaritate. Vom câștiga și noi un milion sau două de euro", a spus Mihai Rotaru, la emisiunea Fotbal Club, din 31 martie 2021, de la Digi Sport.

VIDEO cu declarațiile lui Mihai Rotaru legate de Octavian Popescu

Etichete: gigi becali , mihai rotaru , octavian popescu , oferte octavian popescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă