Craiova, două meciuri într-o săptămână cu Chindia lui Săndoi. Dan Nistor: ”Suntem două echipe cu pretenții total diferite”

1 lună in urmă 1

Liga 2: Universitatea Cluj - Slatina, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - Viitorul, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Universitatea Craiova va întâlni formația pregătită de Emil Săndoi de două ori în cinci zile, ambele întâlniri fiind în deplasare. Prima este în campionat, iar cea de-a doua în sferturile Cupei României.

Dan Nistor: ”Este prea devreme să ne gândim la event”

„Va fi un meci foarte greu, plus că vom juca pe teren neutru, pentru că nici ei nu sunt gazde. Cred că gazonul nu va fi așa de bun cum ne-am dori noi. Suntem două echipe cu pretenții total diferite, ne luptăm pentru locurile fruntașe, iar ei se luptă pentru a încerca să prindă play-off-ul.

Noi ne dorim foarte mult să câștigăm pentru a ne apropia de echipele din frunte. Pentru noi, cel mai important meci este primul meci. Ne gândim la meciul din campionat, sperăm să-l câștigăm și apoi ne vom gândi și la meciul de Cupă.

E prea devreme să ne gândim la event. Ne gândim la primul meci. Cred că suntem destul de pregătiți să jucăm din trei în trei zile”, a spus Dan Nistor, la conferința de presă.

Înainte de meciul cu Chindia, Universitatea Craiova este pe locul trei, cu 47 de puncte, la patru puncte distanță de FCSB și CFR Cluj, cu șase etape înainte de finalul sezonului regulat.

Etichete: universitatea craiova , dan nistor , chindia universitatea craiova
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă