Crăciunescu se ia din nou de Cortacero: ”Nu pot să accept așa ceva”

1 lună in urmă 11

Champions League: Manchester City - Borussia Dortmund, marți, 22:00, Digi Sport 2

Champions League: Real Madrid - Liverpool, marți, 22:00, Digi Sport 1

Cortacero a pierdut primul proces, unde nu s-a prezentat și nici nu a trimis un reprezentant. Acum, spaniolul i-a acționat din nou în judecată pe suporteri pentru o decizie luată în data de 27 noiembrie în Consilul de Administrație, când ibericul a fost îndepărtat din funcția de președinte al CA, iar în locul său a fost numit Constantin Eftimescu.

Ion Crăciunescu: ”Nu pot să accept așa ceva”

„Eu am spus de multe ori, dar parcă nu mă pot împăca cu gândul ăsta. Cum în țara asta pot face unii ce vor ei și să nu le spună nimeni ”stop, băieți. Suntem în stare să facem niște regulamente care să nu vă permită să vă bateți joc de noi”, cum își bat joc acești oameni care stau și se uită la suporteri cum strâng ei bani, cum finanțează ei, și ei să-i dea în judecată pe suporteri și să-și revendice drepturile, că ei sunt capitaliștii care țin Dinamo. Pe cuvânt, nu pot să accept așa ceva”, a spus Ion Crăciunescu, la Digi Sport Special.

Conducerea lui Dinamo tremură serios: "Degeaba iei licența dacă sportiv nu te salvezi de la retrogradare"

Săptămâna trecută, suporterii-acționari ai lui Dinamo au anunțat că au obținut licența pentru sezonul următor, însă directorul sportiv Mario Nicolae este îngrijorat acum de situația complicată din clasament a echipei lui Mulțescu.

"Ne îngrijorează mai mult partea sportivă acum, decât cea cu licenţa. Degeaba iei licenţa dacă sportiv nu te salvezi de la retrogradare. Încercăm ca pe lângă dosarul de licenţiere, să adunăm şi cât mai multe puncte, să avem rezultate cât mai bune, pentru că e nevoie.

Nu suntem într-o situaţie prea bună. Vrem să reuşim să rămânem şi sezonul următor în Liga 1. E un entuziasm la echipă, dar să sperăm că o să se vadă la meciuri entuziasmul", a declarat Mario Nicolae la Looksport.

Etichete: dinamo , ion craciunescu , pablo cortacero
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă