Cozmin Gușă, încă 4 ani la FR de Judo! N-a avut susținerea lui Marius Vizer, dar a câștigat la 48 de voturi diferență lupta cu rivalul George Teşeleanu

2 luni in urmă 3

Cozmin Guşă, care se află la conducerea Federaţiei Române de Judo din 2017, a fost reales  în funcţia de preşedinte pentru un nou mandat de patru ani în cadrul Adunării Generale Ordinare şi de Alegeri desfăşurate la Hotelul Piatra Mare din Poiana Braşov.

Preşedintele în exerciţiu a fost votat miercuri seara de 118 dintre membrii afiliaţi, în timp ce contracandidatul său George Teşeleanu a primit 70 de voturi.

Cel de-al treilea candidat înscris în cursa prezidenţială, Marian Paul Augustin, s-a retras înaintea votului în favoarea lui Cozmin Guşă.

Cozmin Gușă, încă 4 ani la FR de Judo! N-a avut susținerea lui Marius Vizer, dar a câștigat la 48 de voturi diferență lupta cu rivalul George Teşeleanu

Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, Marius Vizer, anunţase că îl susţine la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Judo pe George Teşeleanu.

La Adunarea Generală Ordinară şi de Alegeri de la Poiana Braşov, care a durat peste 7 ore, au participat 189 din totalul de 193 membri afiliaţi ai Federaţiei Române de Judo, iar numărul de voturi valide a fost de 188.

Nu pot spune că am avut emoţii, dar scorul a fost mai strâns decât mă aşteptam, a contat mult şi părerea lui Marius Vizer
Cozmin Gușă, președinte FR de Judo

Membrii Adunării Generale a Federaţiei Române de Judo i-au ales în funcţiile de vicepreşedinţi pe Florin Bercean, Aurelian Bădulescu, Emil Morar, Ioan Cosmescu şi Lucian Barna, echipa propusă de actualul preşedinte forului, Cozmin Guşă.

În 2017, Gușă s-a impus la 100 de voluri mai mult decât Nicolae Trașcă

Pentru cele 5 posturi de vicepreşedinţi au candidat şi Alexandru Chirilă, Laurenţiu Traian Jurcă, Alina Dumitru Sămărghiţan şi Gicu Vasilan, care nu au obţinut însă voturile necesare.

Membrii Comitetului Director aleşi în cadrul Adunării Generale de miercuri seara sunt: Cristian Pintrijel, Marian Halas, Iulian Surlă şi Adrian Moldoveanu.

HAI ROMÂNIA! ✌️🥋🇷🇴

https://www.stiripesurse.ro/nesustinut-de-marius-vizer-cozmin-gusa-a-fost-reales-in-functia-de-presedinte-al-federatiei-romane_1663060.html

Publicată de Cozmin Gusa pe Miercuri, 24 februarie 2021

După efectuarea votului, membrii Comitetului Director i-au reales pe Gheorghe Savu în funcţia de secretar general al federaţiei, pe Victor Bălăşoiu, şef al arbitrilor, şi pe Emil Rabolu, şef al colegiului antrenorilor.

Fost parlamentar, Cozmin Guşă (50 de ani) se află la al doilea mandat de preşedinte. El a preluat conducerea Federaţiei Române de Judo la 20 februarie 2017, când a câştigat alegerile cu 121 de voturi la 21 în faţa contracandidatului său de atunci, Nicolae Traşcă.

The post Cozmin Gușă, încă 4 ani la FR de Judo! N-a avut susținerea lui Marius Vizer, dar a câștigat la 48 de voturi diferență lupta cu rivalul George Teşeleanu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă