Cozmin Gușă îi pune la zid pe contestatarii lui Novak Djokovic: „Hienele au pornit ofensiva denigrării unui campion!”

3 săptămâni in urmă 39

Cozmin Gușă a sărit în apărarea lui Novak Djokovic și îi pune la zid pe contestatarii campionului din Serbia.

Cunoscutul analist politic consideră că Djokovic nu merita să fie jignit, după ce a ales să nu se vaccineze împotriva COVID-19.

„Nole” a fost exceptat de la regulile de vaccinare după ce a primit scutire medicală, iar acest lucru i-a revoltat pe fanii australieni, care spun că decizia sfidează eforturile lor în lupta cu virusul.

Cozmin Gușă, alături de Novak Djokovic: „Ce-au reușit cu asta?”

Cozmin Gușă este convins că Djokovic va avea parte de și mai mulți fani, după ce în ultima perioadă a fost criticat dur pentru avantajele de care a avut parte, în condițiile în care nu este vaccinat împotriva COVID-19.

Oganizatorii de la Australian Open au dat asigurări că scutirile medicale au fost eliberate în urma unui proces riguros de analiză

„Ca să fie limpede pentru cei mai puțin acomodați cu tenisul, cei trei MARI, Federer, Nadal și Djokovic, își împart în mod egal atât performanța sportivă (câte 20 de titluri de Grand Slam fiecare), cât și fair-play-ul și atitudinea onorantă de mari campioni atât pe teren cât și în afara acestuia, fiind greu de departajat și la fel de respectați de către lumea sportului mondial. A fost îndeajuns însă ca Djokovic să aibă o atitudine diferită (dar poate cea care se va dovedi corectă în final!) despre vaccinare și efectele ei, pentru ca hienele de presă/politică, personaje dedulcite cu sexul oral aplicat șefilor statelor paralele de prin țările lor, să porneacă ofensiva denigrării campionului sârb. N-au luat însă în calcul un lucru demonstrat chiar în pandemie, anume acela că oamenii creditați de public cu încredere dublată de simpatie, în această ordine, sunt cei ce vor fi urmați întotdeauna.

Speriați de votanții lor australieni, vaccinați în proporție de … 200% (glumesc!), șefii politici și sportivi de la Antipozi, în loc să-și asume decizia corectă cu Djokovic, au început să se vaite azi, pe direcția în care n-au avut ce face în fața argumentelor lui Nole, sau că, vezi Doamne, dacă ceva nu va fi în regulă la documentele sârbului la aterizare, sârbul va fi expediat de urgență înapoi în Europa, pe modelul deportării rapide și în bloc a strămoșilor britanici ai australienilor, neamuri de hoți, pușcăriași sau dezrădăcinați. Ce-au reușit cu asta? Să-l jignească pe Djokovic, cu siguranță, dar în același timp să-i facă pe toți cei ce-l respectă/admiră pe marele campion, să-i analizeze mai atent decizia referitoare la vaccinare, pe care decizie, contrapunând-o marilor fraude și minciuni din lumea pandemiștilor pro-vaccinare necondiționată (globaliștii și presa main-stream), probabil că majoritatea o vor aplauda în final. Și n-am nici o îndoială că astfel au contribuit, fără să vrea, la construcția unei statui noi pentru marele-sportiv-campion-patriot Novak Djokovic”, a scris Cozmin Gușă, pe Facebook.

The post Cozmin Gușă îi pune la zid pe contestatarii lui Novak Djokovic: „Hienele au pornit ofensiva denigrării unui campion!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă