Cozi uriașe la Romexpo, din cauza lipsei dozelor de vaccin anti-COVID

2 luni in urmă 3

Coada la Romexpo, la vaccinarea anti-COVIDCoada la Romexpo, la vaccinarea anti-COVID

Sute de oameni așteaptă de ore bune să fie vaccinate la centrul de la Romexpo! Toate programările au fost date peste cap din cauza lipsei dozelor de vaccin din această dimineata.

LUNI, 29 MARTIE 2021, 17:08

SURSĂ: realitatea plus

AUTOR: REALITATEA.NET

După ce primul lot de doze de vaccin s-a epuizat, comitetul de coordonare a vaccinării a făcut apel la "înțelegere" din partea celor care doresc să se vaccineze, "întrucât pot exista și astfel de momente, punctuale, de ordin administrativ".

Comitetul de coordonare a vaccinării spune că "au existat întârzieri condiționate de dinamica și de volumul solicitărilor în ceea ce privește alocarea cantităților de vaccin către centrele de vaccinare".

"Din informațiile pe care le avem, la acest moment situatia s-a remediat. Au existat întârzieri, condiționate de dinamica și de volumul solicitărilor în ceea ce privește alocarea cantităților de vaccin către centrele de vaccinare. Menționam faptul că distribuirea dozelor de vaccin trebuie să se realizeze cu respectarea procedurilor specifice lanțului de frig.

Activitatea personalui vaccinator este una continuă și susținută. Înțelegem disconfortul generat în rândul beneficiarilor, le mulțumim pentru decizia de a se imuniza și îi asiguram că procesul de vaccinare va continua în condiții optime. Apelăm la înțelegere din partea celor care doresc să se vaccineze, întrucât pot exista și astfel de momente, punctuale, de ordin administrativ", a transmis Comitetul de vaccinării.

La Romexpo, cel mai mare centru din București, sunt administrate vaccinuri Pfizer/BioNTech.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă