Cozi uriașe la benzinării după închiderea magazinelor la ora 18.00! Oamenii au făcut cumpărături la suprapreț

1 lună in urmă 22

Cozi la benzinăriiCozi la benzinării

A fost haos și la benzinăriile din Capitală, după ce magazinele s-au închis din nou la ora 18.00, din cauza restricțiilor anti-covid. Oamenii au stat zeci de minute să cumpere la suprapreț, ce n-au reușit pe timpul zilei.

SÂMBĂTĂ, 10 APRILIE 2021, 07:57

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Monica Vasilescu

După ce hipermaketurile și magazinele din centrele comerciale au fost asaltate de clienți înainte de ora închiderii, cozile și aglomerația s-au mutat la benzinării.

„De la benzinărie ne facem cumpărăturile, prețurile sunt mai mari dar n-avem ce să facem, nu este normal”, a spus un client.

„Cu cât restricționezi mai mult cu atât oamenii se vor îmbulzi mai tare să cumpere, renunț să mai cumpăr până a doua zi, nu este ok ce se întâmpla în România”, a mai comentat altcineva.

Acesta este al doilea weekend cu restrcții dure în București, iar oficialii spun că vor fi menținute până la înregistrarea unei scăderi a ratei de infectare în Capitală. Oamenii sunt însă nemulțumiți de măsurile impuse de autorități pe timpul zilelor de weekend și susțin că acestea nu aduc niciun beneficiu, ba din contră - duc la aglomerații 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă