Cozi uriașe la Arena Națională, înaintea meciului cu Liechtenstein! Fanii s-au îngrămădit la centrul de testare COVID-19 | EXCLUSIV FOTO+VIDEO

1 lună in urmă 59

Cozi uriașe la Arena Națională, înainte de meciul cu Liechtenstein. Suporterii echipei naționale au ținut să fie alături de „tricolori” în primul meci internațional al anului, în care au voie să fie prezenți suporterii în tribune.

Aproape 20.000 de fani și-au anunțat, duminică seara, prezența pe cel mai mare stadion al țării, însă nu toți dețin adeverința de vaccin sau că au fost, cândva, infectați cu COVID-19.

Aceștia s-au așezat răbdători la cozile imense, din apropierea stadionului. Aceștia au butonat telefoanele având curiozitatea ce „prim 11” aliniază în această partidă Mirel Rădoi. Un meci foarte important din cadrul preliminariilor pentru Cupa Mondială din Qatar 2022.

Cozi la centrul de testare COVID-19 de la Arena Națională

Conform legislației în vigoare, la meci pot asista spectatori din următoarele categorii:

– Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

– Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

– Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

– Minorii sunt exceptați de la regula testării, la stadion prezentând documentul de identitate (buletin, certificat de naștere), însoțit de biletul (digital sau printat).

Pentru primele 3 categorii prezentate mai sus, documentele medicale justificative vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul (digital sau printat).

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor „Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil.

VIDEO:

The post Cozi uriașe la Arena Națională, înaintea meciului cu Liechtenstein! Fanii s-au îngrămădit la centrul de testare COVID-19 | EXCLUSIV FOTO+VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă