Cozi la mai multe centre de vaccinare din București, după ce dozele Pfizer așteptate nu au sosit. Cadru medical, pe grup intern de WhatsApp: „Se mai știe ceva de doze?”

3 săptămâni in urmă 2


Coadă la mai multe centre de vaccinare cu Pfizer din București, după ce nu au fost livrate dozele de vaccin pentru programările de la zi. Cadrele medicale întreabă pe grupul de WhatsApp când se va remedia situația, având în vedere că oamenii așteaptă la coadă.


„Se mai știe ceva de doze?”, este întrebarea adresată de un cadru medical pe grupul de discuții despre centrele Pfizer din București. Întrebarea este pusă la ora 14.06, iar un cadru medical se plânge că oamenii așteaptă de la ora 11.00.Probleme au fost semnalate încă de dimineață, când la ora 9.30, oamenii din centrele de vaccinare avertizau că urmează să rămână fără doze.


„O să rămânem fără doze de Pfizer cam în 2 ore”, scrie unul.


„Și noi rămânem fără doze, mai avem 32 de doze”, completează altul. Răspunsul de la DSP: „vor veni, dar trebuie să vorbiți un pic cu oamenii să aibă răbdare”Astăzi, o nouă tranșă de vaccinuri de la Pfizer a ajuns pe Aeroportul Otopeni. Acestea fac parte din lotul de peste 345.000 de doze pregătite pentru România.


Libertaea a solicitat un punct de vedere de la DSP și CNCAV, pe care îl va publica în momentul îl care va primi.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă