Covorul rosu a disparut de la Premiile Oscar. Cu ce a fost inlocuita traditionala parada a vedetelor

2 săptămâni in urmă 16

Gala Oscarurilor din 2021 nu va semana cu nicio alta: va fi transmisa in direct dintr-o gara art deco din Los Angeles, va recompensa filme vazute mai ales in streaming, iar covorul rosu va fi anul acesta ca si inexistent, in conditiile pandemiei cu coronavirus.

In schimb, in locul traditionalei parade a vedetelor, vor fi interpretate cele cinci piese nominalizate la categoria "cel mai bun cantec original".

Astfel, cantareata italiana Laura Pausini va interpreta piesa "Io Si" de pe acoperisul Muzeului Academiei de la Hollywood din Los Angeles. Vedeta italiana va fi insotita de coautoarea cantecului, Diane Warren, intr-un program special inainte de inmanarea premiilor, la care vor fi prezenti si restul candidatilor la cel mai bun cantec original: Celeste, H.E.R., Leslie Odom, Jr. si Molly Sanden.

Gala Premiilor Oscar 2021 va incepe in noaptea de duminica spre luni in Romania, de la ora 03.00 dimineata.

Programul special, "Oscars: Into the Spotlight", va fi un substitut la traditionalul covor rosu, imposibil de organizat din cauza pandemiei de coronavirus si care a obligat reinventarea formatului de desfasurare a ceremoniei.

Dintre cei cinci candidati, patru vor interpreta piesele din aceasta locatie, in timp ce o alta piesa nominalizata, "Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga", va fi transmisa prin inregistrare din Islanda.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă