COVID-19 lovește din nou » L’Equipe anunță: „Roland Garros, amânat”

1 săptămână in urmă 25

Articol de - Publicat joi, 08 aprilie 2021, 00:26 / Actualizat joi, 08 aprilie 2021 00:41

Conform L’Equipe, Roland Garros a fost amânat pentru al doilea an la rând, din cauza pandemiei de coronavirus.

Turneul de Grand Slam de la Paris ar fi trebuit să se dispute în perioada 23 mai - 6 iunie. Roland Garros va fi amânat din cauza celui de-al treilea val de COVID-19 din Europa, iar guvernul francez a anunțat un nou „lockdown” în urmă cu o săptămână.

Roland Garros, amânat cu o săptămână

Ministerul Sportului din Franța a sugerat o amânare, iar organizatorii de la Roland Garros au mutat turneul cu o săptămână mai târziu, iar acesta se va desfășura în perioada 30 mai - 13 iunie, a anunțat cotidianul L’Equipe. Anul trecut, turneul a fost amânat cu cinci luni și s-a disputat în perioada 27 septembrie - 11 octombrie. Rafael Nadal (ATP) și Iga Swiatek (WTA) au câștigat Open-ul din Hexagon în 2020.

Astfel, a doua săptămână a turneului Roland Garros se va desfășura în același timp cu turneele de la Stuttgart (ATP), Nottingham (WTA) și ‘s-Hertogenbosch (ATP/WTA).

„În acest moment există discuții cu organizatorii cu privire la proceduri, în special pentru primirea publicului. Există o posibilitate ca turneul să fie amânat cu câteva zile”, a precizat Ministerul Sportului din Franța în urmă cu câteva zile, conform AFP.

Citește și alte știri din tenis:

Gafă uriașă la un turneu WTA din Columbia » Arbitrul a greșit scorul în setul decisiv

Revenire senzațională în tenis » Ana Ivanovic se întoarce după patru ani și jumătate

Playtech: BOMBĂ! Scandal neașteptat în casa lui Cătălin Măruță. Ce a făcut Andra imediat


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă