COVID-19 la FCSB. Florin Tănase, cel mai afectat: tuse + dureri de cap și musculare » Cum se simt Olaru și Cristea

5 luni in urmă 14

Coronavirusul produce stări proaste chiar și la un sportiv de performanță, care nici măcar nu e trecut de 26-27 de ani. Cel mai bun exemplu că nu e de glumit cu acest virus, indiferent de vârstă e Florin Tănase, care are doar 25 de ani. Dintre toți jucătorii de la FCSB care au fost testați pozitiv, el acuză cea mai severă formă a bolii.

Conform celor din club, dar și colegilor săi, Tănase are tuse, dar și dureri mari de cap și musculare. De fapt, în dimineața zilei de miercuri, Tănase a acuzat aceste simptome, alături de alți doi jucători, Olaru și Iulian Cristea. Acesta a fost și motivul pentru care conducerea FCSB a decis să-i ducă de urgență la o clinică din Timișioara, acolo unde echipa aterizarea cu o seară înainte.

Testele au fost analizate în timp record și în decurs de 6-7 ore au și venit rezultatele, iar în cazul tututor celor 3, concluzia a fost că au fost infectați cu noul coronavirus. Lui Olaru și Cristea nu li s-a agravat starea, însă Tănase s-a simțit din ce în mai prost și el va avea foarte probabil nevoie de spitalizare și, evident și de tratament.

Jucătorii de la FCSB au stat câte unu în cameră 

Tocmai fiindcă știa că se confruntă cu un focar de infecție, FCSB a luat decizia ca toți jucătorii să fie cazați singuri în camerele de hotel, atât la Timișioara, unde au stat în noaptea de marți spre miercuri, cât și la Zenta, în localitatea din Serbia, unde au dormit miercuri spre joi. 

FCSB a dorit astfel să diminueze riscul ca întreg lotul să se infecteze și să ajungă practic să piardă meciul cu Backa Topola cu 3-0, la masa verde. 

VIDEO Cum au fost întâmpinati jucatorii FCSB când au ajuns la stadionul din Senta

Citește și alte știri despre meciul Backa Topola - FCSB: 

FCSB, față în față cu falimentul: juniorii roș-albaștrilor joacă sub amenințarea lui Gigi Becali! Clubul are pierderi uriașeBACKA TOPOLA - FCSB. În ce situație imposibilă a ajuns FCSB: care echipă e mai bună, cea absentă sau cea validă?BACKA TOPOLA - FCSB // Și sârbii își fac stadion cu banii de la Viktor Orban: investiție URIAȘĂ!

Ce a pățit virusologul chinez care susține că are dovada că noul coronavirus a fost creat în laborator din Wuhan

Libertatea

Playtech: Gigi Becali, la un pas să PIARDĂ TOT! Ce se întâmplă acum la FCSB. Patronul a primit cele mai PROASTE vești
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă