COVID-19 la CSM București. Trei jucătoare au aflat că au ieșit pozitive chiar pe aeroport. Decizia luată

2 săptămâni in urmă 17

  • Serie A: AC Milan - AS Roma, joi, 19:30, Digi Sport 1

  • Serie A: Juventus - Napoli, joi, 21:45, Digi Sport 1

Partida a fost anulată din cauza faptului că trei jucătoare de la CSM București, Samara Da Silva Vieira (30 de ani), Ema Ramusovic (24 de ani) și Andreea Ailincăi (18 ani), au fost depistate cu COVID-19.

Informația a ajuns la oficialii grupării de handbal chiar înainte ca delegația să plece azi de la Sala Polivalentă spre aeroport.

Conform protocolului în vigoare, cei de la CSM au luat decizia de a nu mai face deplasarea, astfel că partida cu Brest va fi reprogramată.

CSM București a jucat miercuri seară în campionat cu CSM Slatina, scor 27-26, iar la final jucătoarele au fost testate. Rezultatele au venit joi dimineață, astfel că planurile bucureștenilor au fost date peste cap.

Comunicatul celor de la CSM București, după cazurile de COVID-19

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

”Meciul dintre Brest Bretagne Handball și CSM București a fost amânat!

Federația Europeană de Handbal a decis amânarea meciului din DELO EHF Champions League, din etapa a 9-a, programat să se joace, sâmbătă, 8 ianuarie 2022, de la ora 19:00, dintre echipa franceză Brest Bretagne Handball și campioana României, CSM București.

Decizia a venit după ce, la echipa noastră, au apărut trei cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV2, înaintea plecării în Franța. Cele trei jucătoare cu rezultate pozitive sunt Ema Ramusovic, Andreea Ailincăi și Samara Da Silva.

Meciul va fi reprogramat într-o altă dată, stabilită de comun acord de ambele echipe, până la terminarea fazei grupelor DELO EHF Champions League!

Le dorim recuperare ușoară fetelor!”, se arată în comunicatul celor de la CSM București.

Etichete: csm bucuresti , covid csm bucuresti , brest - csm bucuresti

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă