COVID-19 În Franța | Durata de izolare pentru cazurile pozitive crește la 10 zile

1 lună in urmă 2

Situația din spitalele din nordul Franței începe să devină critică din cauza numărului crescut de contaminări cu varianta britanică a virusului, care ajunge la 72%, în zona de nord.

19 Februarie 2021, 06:58 (actualizat 19 Februarie 2021, 07:20) |

Noile tulpini in Franta

EMBED VIDEO LINK CU VIDEO

Embed:

Link:

Personalul medical, epuizat de lunile lungi de pandemie, se teme că nu va putea face faţă următoarelor săptămâni, care se anunţă dificile.

Ministrul Sanatatii a anunțat că de luni, durata de izolare pentru cazurile pozitive va crește de la 7 zile, cât este în prezent, la 10 zile, pentru a frâna extinderea focarelor pe teritoriul Franței.

La nivel naţional, 36% dintre testele pozitive corespund variantei britanice și 5% celei braziliene, ceea ce arată că aceste mutaţii se extind în aproape toate regiunile Franţei.

ŞTIRILE ZILEI

CELE MAI NOI DIN CORONAVIRUS

România oferă un nou ajutor medical Republicii Moldova COVID -19 în Danemarca | 160 de mii de teste pe zi, inclusiv în rândul studenților și personalului din magazinele care vor fi redeschise COVID-19 În Franța | Durata de izolare pentru cazurile pozitive crește la 10 zile CAMPANIE TVR VACCINARE COVID-19 | Pot alege cu ce vaccin să mă injectez? Timiș, județul cu cele mai multe infectări cu COVID, dar și cu cele mai multe testări. La polul opus, Caraș-Severin, județul vecin. Primarul Timișoarei: Județele care testează mult sunt pedepsite și asta e un pericol Brașovul reintră în scenariul roșu. A crescut numărul de infectări în ultimele 14 zile Aproape 40 de mii de oameni au fost vaccinați anti covid în România, în ultimele 24 de ore ISTORIA VACCINĂRII – episodul 7 | În secolul al XIX-lea, încercările medicilor de a găsi o soluție pentru eradicarea holerei au eșuat. Cea mai eficientă metodă pentru stoparea răspândirii bolii s-a dovedit carantina Aglomerație de nedescris, în această dimineață, la centrul de vaccinare de la Institutul ”Marius Nasta” din Capitală Bilanț COVID-19 România | 3.058 de noi cazuri de infectări în ultimele 24 de ore. 71 de pacienți au murit, iar 936 sunt internați la ATI

StirileTVR.RO PE FACEBOOK

TVR +

Canalul TVR YouTube

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă