Cove și Lora au o nouă colegă la „Vorbește lumea”. Anamaria Ionescu, soția lui Tudor de la Fly Project, are propria rubrică

3 săptămâni in urmă 1

Surpriză la „Vorbește lumea”. Cove și Lora au anunțat că au o nouă colegă. Este vorba despre Anamaria Stancu Ionescu, soția lui Tudor de la Fly Project. Aceasta va avea propria rubrică în emisiunea de la Pro TV.

Ziua de 23 martie a venit vești noi din partea lui Cove și a Lorei. Prezentatorii de la Pro TV au invitat-o în platou pe Anamaria Stancu Ionescu. Aceasta nu a mers singură, ci însoțită de soțul ei Tudor. Și-a sărbătorit ziua de naștere în emisiunea de la Pro TV, dar a avut și o veste mare.

Fosta știristă de la Antena 1 a anunțat că va face parte din echipa „Vorbește lumea”. Va avea propria rubrică cu trucuri despre designul interior. „Îmi doresc să ajung cât mai repede la oamenii de acasă. Tot ce vom face noi aici o să fie cu buget de pandemie. Oamenii cred că dacă vrei ceva wow trebuie să ai un buget mare. Nu e așa!”, a declarat ea la Pro TV.

anamaria ionescuIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Pasiunea Anamariei Ionescu se pare că s-a transformat în job. În urmă cu ani de zile făcea schimbări prin casă, cu buget redus. ” Am început să schimb chestii prin casă, pe la ai mei. Apoi m-am gândit să fac serios treaba asta. Stăm de 8 ani în același apartament și l-am schimbat de multe ori”, a mai adăugat ea.

Cove și Lora au o nouă colegă la "Vorbește lumea". Anamaria Ionescu, soția lui Tudor de la Fly Project, are propria rubrică

Tudor de la Fly Project, soțul ei, a vrut neapărat să o laude: „Ea face și platouri pentru filmări, pentru foto. Tu nu știi să te lauzi!”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă