Coutinho poate spune din nou "adio" Barcelonei! Două cluburi uriașe din Premier League se luptă pentru semnătura sa

3 săptămâni in urmă 16

  • Liga 1: FC Botoșani - U Craiova 1948, duminică, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: UTA Arad - CFR Cluj, duminică, 21:00, Digi Sport 1

Ediția trecută, brazilianul a prins doar 14 meciuri la gruparea catalană, majoritatea din postura de rezervă. În noul sezon, fostul jucător al lui Liverpool a evoluat doar de trei ori, tot intrat de pe bancă. 

Arsenal și Tottenham se luptă pentru împrumutul lui Coutinho la Barcelona

Două cluburi mari din Premier League vor să profite de faptul că un jucător de anvergura lui Coutinho nu joacă mai deloc la echipa sa. Conform presei spaniole, rivalele din Londra, Arsenal și Tottenham, se luptă pentru semnătura fotbalistului. 

Cele două grupări vor să îl împrumute la iarnă, până la finalul sezonului actual. Barcelona ar fi dispusă să îi dea drumul, întrucât luptă în continuare cu plafonul salarial ridicat. Dacă l-ar împrumuta în Premier League, catalanii ar scăpa de jumătate din salariul brazilianului, sumă pe care ambele formații engleze sunt dispuse să le plătească. 

Coutinho a avut parte de cea mai bună formă a carierei sale în Premier League, acolo unde a fost cel mai bun jucător al lui Liverpool. De atunci, fotbalistul a devenit o umbră a sa, nereușind niciodată să revină la prestațiile de sub comanda lui Jurgen Klopp.

Barcelona l-a transferat pe Emre Demir, care evoluează pe postul lui Coutinho

FC Barcelona a anunțat transferul mijlocașul ofensiv turc Emre Demir (17 ani), de la Kayserispor. Fotbalistul care a strâns 31 de meciuri, trei goluri și o pasă decisivă la prim-divizionara Kayserispor, a semnat un contract valabil până în iunie 2027 cu gruparea din La Liga. Barcelona a anunțat că va plăti suma de două milioane de euro pentru jucătorul turc, la care se adaugă alte bonusuri.

Emre Demir va rămâne la Kayserispor până la finalul sezonului în curs, urmând să se alăture echipei secunde a Barcelonei în vara anului următor.

  • 400 de milioane de euro este clauza de reziliere pe care Emre Demir o va avea la Barcelona
Etichete: barcelona , tottenham , arsenal , coutinho
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă