Courtois, atacat de un fost jucător de la Real Madrid: "Să nu se mai plângă atât"

4 zile in urmă 7

  • Preliminarii CM: Kazahstan - Finlanda, marți, 17:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Anglia - Ungaria, marți, 21:45, Digi Sport 1

Fotbalistul belgian a fost contrazis de Rafael Van der Vaart, fostul jucător olandez care a jucat și pentru Real Madrid.

Van der Vaart, replică tăioasă pentru Courtois

Fostul mijlocaș ofensiv nu e de acord cu declarațiile lui Courtois și a sugerat că fotbaliștii sunt prea sensibili, mai ales în ziua de azi, având în vedere privilegiul pe care îl au prin câștigurile materiale uriașe.

"Cred că sunt lucruri fără sens. Joci fotbal, un club te plătește cu foarte mulți bani și desigur apar meciuri mai dese, cu toții am trecut prin asta. Totuși, competiția este cel mai plăcut lucru, jucătorii trebuie să renunțe să se plângă", a spus Van der Vaart, conform Marca.

Ce a spus Courtois

"Ei nu se gândesc la jucători, ei se gândesc doar la buzunarele lor... Nu a fost un meci decât pentru bani, să fim sinceri. Noi am jucat acest meci, întrucât pentru UEFA înseamnă bani în plus", a declarat Courtois într-un interviu acordat Sky Sports, citat de cotidianul L'Equipe, după finala mică a Ligii Naţiunilor, pierdută de Belgia în faţa Italiei (1-2), duminică, la Torino.

"Pentru noi a fost un meci bun, pentru că am jucat cu Italia. Dar uitaţi-vă la toate schimbările pe care cele două echipe le-au efectuat pentru acest meci. Dacă Belgia sau Italia erau în finală, nu ar fi existat atâtea schimbări.

Acest lucru demonstrează că noi jucăm mult prea multe meciuri. Anul viitor, avem o Cupă Mondială în noiembrie şi va trebui să jucăm din nou până la finele lunii iunie. Probabil ne vom accidenta! Nimănui nu-i pasă de jucători.

Ei sunt nervoși pentru că unele cluburi vor Super Liga, dar lor nu le pasă de jucători, le pasă doar de buzunarele lor", a adăugat internaţionalul belgian.

Etichete: real madrid , belgia , rafael van der vaart , thibaut courtois , declaratie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă