Costuri duble pentru echipele din Liga 1 dacă se va implementa sistemul VAR! ,,Oficialii cluburilor trebuie să-şi asume”

1 lună in urmă 3

sistem varsistem var

Sistemul VAR este cel mai dezbătut subiect în acest moment în fotbalul romănesc, după ce greşelile de arbitraj au decis tot mai multe meciuri din Liga 1.

LUNI, 08 MARTIE 2021, 11:25

SURSĂ: realitateasportiva.net

AUTOR: Realitatea Sportiva

Introducerea tehnologiei în fotbalul din România a întârziat să apară din cauza unui conflict dintre FRF şi LPF. Deşi CCA este în subordinea Federaţiei, oficialii de acolo vor ca pregatirea arbitrilor să fie asigurată şi de către cei de la LPF, iar aceştia exclud această posibilitate.

Marius Avram, VAR project manager al LPF, spune că şi cheltuielile anuale pentru cluburile din Liga 1 se vor dubla dacă sistemul VAR va fi implementat până la urmă în România. Acesta spuen că suma ar putea ajunge la 2.000.000 de euro, aproape dublu faţă de acum.

„Le-am prezentat conducătorilor ce vor cheltui în noul sezon cu VAR. La cei 1,2 milioane de euro, se adaugă alți 2 arbitri VAR din cabina respectivă care trebuie plătiți. Deci ar fi încă 300.000 de euro. Se mai adaugă retribuția tehnicianului care este în camera VAR. Alte 300.000 de euro. Treptat ajungem la 1,8 milioane-2 milioane de euro.''

Pentru a vedea continuarea declaraţiilor, intraţi pe realitateasportiva.net.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă