Costi Mocanu a plecat de la Aleph News. Felix Drăghici, colegul lui de emisiune, este acum la Antena 1

1 lună in urmă 24

Costi Mocanu a plecat de la Aleph News. Costi Mocanu a plecat în această vară de la postul TV, după ce şi Felix Drăghici, colegul lui, părăsise staţia în primăvară. Felix Drăghici este acum la Antena 1, scrie Pagina de Media.

Costi Mocanu a plecat de la Aleph News

„Am încheiat contractul şi momentan nu îl mai prelungesc”, a declarat Costi Mocanu. „Nu am întrunit condiţiile necesare pentru continuarea colaborării cu Aleph”, a mai spus jurnalistul. Despre perioada de aproape un an în care a lucrat la postul lui Adrian Sârbu, acesta a precizat: „Sunt mulţumit că am regăsit redacţia şi am întâlnit oameni de mare ispravă în echipa Ştiu, cărora le mulţumesc. Cred că le datorez asta celor cu care am lucrat”. „Încă nu am o destinaţie. Pot spune că voi face presă, într-o formă sau alta”, a mai declarat Costi Mocanu.

O companie din Timişoara cere insolvenţa Aleph News. Ce venituri a avut firma în 2020

Plecarea lui Costi Mocanu vine după ce, în primăvară, partenerul lui de emisiune a decis să părăsească staţia. Felix Drăghici a ieşit de pe post pentru un concediu de câteva luni, dar nu a mai revenit şi lucrează acum pentru Antena 1, unde se ocupă de partea de marketing pentru Observator, dar colaborează şi pe partea de vânzări.

Costi Mocanu şi Felix Drăghici au realizat împreună, la Aleph News, emisiunea Ştiu, un program de ştiri comentate.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă