Costel Gâlcă, ultimul antrenor care i-a adus titlul lui Gigi Becali, știe de ce FCSB nu reușește în Liga 1

3 zile in urmă 26

  • Liga Națiunilor: Franța - Austria, joi, 21:45, Digi Sport 1

  • Handbal: GOG - Dinamo, joi, 19:45, Digi Sport 2

Costel Gâlcă, ultimul antrenor care i-a adus titlul lui Gigi Becali, știe de ce FCSB nu reușește în Liga 1

Deși Costel Gâlcă a reușit să cucerească trei trofee la finalul unui singur sezon, acesta a părăsit FCSB și a dezvăluit că nu ar mai lucra niciodată cu Gigi Becali. De la plecarea fostului internațional român, bucureștenii nu au mai câștigat niciun titlu de campioni, iar Gâlcă are o explicație clară pentru insucceselor roș-albaștrilor.

"La FCSB e greu să ai rezultate în sensul în care se schimbă foarte mulți jucători. Sunt convins că dacă ar fi lăsat echipa cu care a început, ar fi fost mult mai omogeni, mai buni. Normal, când joacă în Europa, o fac cu mai multă ambiție, intensitatea este mai ridicată decât în Superligă. Sunt convins că, la investițiile făcute, dacă ar păstra un lot un an sau doi, ar câștiga campionatul", a spus Costel Gâlcă, potrivit Playsport.

Motivul pentru care Costel Gâlcă ar fi plecat de la FCSB

Costel Gâlcă a fost ultimul antrenor care a cucerit titlul cu FCSB, în sezonul 2014-2015. Se întâmpla în vremea în care finațatorul roș-albaștrilor se afla după gratii și nu se putea implica la echipă atât de mult pe cât și-ar fi dorit.

Nemulțumirea lui Becali ar fi plecat de la faptul că antrenorul nu a ascultat ordinele patronului. Concret, Gâlcă i-a promis că va face precum voia patronul, pentru ca apoi să procedeze cum a considerat el. Pe final de campionat, Becali făcuse formaţia, fostul tehnician îi promisese că acel prim "11" va intre în teren, pentru ca apoi să nu înceapă cu Rusescu meciul. Lucru care l-a enervat teribil pe patron, care şi-a simţit ştirbită autoritatea.

Zimbabwe este una dintre cele mai incredibile destinații pentru safari. Trăiește experiența autentică pe Digi Life și Digi Online, astăzi de la 19:00!

"La ora 11:00 (n.r. 23:00), se închidea telefonul la puşcărie. Dacă sunai la 11 fără un minut, rămânea telefonul deschis încă 45 de minute şi puteai să vorbeşti. Dădeam la 11 fără un minut telefon, puneam telefonul pe un scaun şi vorbeam ce trebuie să se facă. Şi din puşcărie comandam, tot. Lui Gâlcă, despre care spuneţi voi că are mare personalitate. Am făcut schimbările şi am câştigat campionatul din puşcărie", dezvăluia Becali, într-o intervenție la Digi Sport, în anul 2018.

Etichete: liga 1 , costel galca , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă