Costel Gâlcă, din înfrângere în înfrângere! Echipa antrenorului român nu se regăsește și este în continuare pe ultimul loc în Arabia Saudită

2 săptămâni in urmă 18

Echipa antrenorului român Costel Gâlcă, Al Hazem, a bifat o nouă înfrângere în prima ligă din Arabia Saudită, unde se află pe ultimul loc al clasamentului.

Costel Gâlcă nu reușește să o stabilizeze pe Al Hazem, care pare că se îndreaptă cu pași mari spre retrogradarea în a doua divizie valorică a campionatului Arabiei Saudite. Formația pregătită de antrenorul român a fost învinsă, în cursul zilei de vineri, pe terenul lui Al-Taawon, scor 1-2.

Acesta este cel de-al treilea insucces al lui Costel Gâlcă din tot atâtea partide în care a luat loc pe banca tehnică a lui Al Hazem.

Costel Gâlcă, o nouă înfrângere în Arabia Saudită

Costel Gâlcă se zbate în subsolul clasamentului din Arabia Saudită și încă nu a reușit să simtă gustul victoriei pe banca lui Al Hazem.

Antrenorul român a preluat-o pe codașa primei divizii la începutul lunii decembrie, iar de atunci a bifat trei meciuri de campionat, care au condus spre tot atâtea insuccese. Ultimul dintre acestea s-a consemnat în cursul zilei de vineri, când „lanterna roșie” a cedat pe terenul lui Al-Taawon, scor 1-2.

Echipa lui Costel Gâlcă a început curajos și a reușit să deschidă scorul în minutul 27, prin Khadfi Rharsalla, însă gazdele au restabilit egalitatea după numai două minute, prin Leandre Tawamba. În minutul 84, Al-Taawon a închis tabela de marcaj la 2-1 grație reușitei semnate de Iago Azevedo dos Santos. Pentru ca scenariul negru să fie complet, Al Hazem a auzit fluierul de final în inferioritate numerică, după ce Abdullah Al-Shammeri a văzut cartonașul roșu în al șaselea minut al prelungirilor.

În primele două meciuri de campionat în care a fost sub comanda lui Costel Gâlcă, Al Hazem a fost învinsă de Al-Nassr cu 2-1 și de Al-Ta’ee cu 1-0.

După primele 16 meciuri din acest sezon, formația românului este ultima în clasament, cu numai 11 puncte, la patru în spatele lui Al-Ahli Saudi, care ocupă primul loc care asigură prezența în prima divizie și în sezonul următor – însă care are de jucat o restanță.

The post Costel Gâlcă, din înfrângere în înfrângere! Echipa antrenorului român nu se regăsește și este în continuare pe ultimul loc în Arabia Saudită appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă