Costel Enache, lecție de fair-play, după debutul victorios de la U Cluj: "Toată munca e a celor de dinainte"

1 month ago 2

Play-off, UCL: Gent - Dinamo Kiev, miercuri, ora 22:00, Digi Sport 1

Play-off, UCL: Slavia Praga - FC Midtjylland, marți, ora 22:00, Digi Sport 1

Costel Enache a debutat astfel cu un succes pe banca lui U Cluj, iar antrenorul a arătat mult fair-play după meci, lăudând munca predecesorului său, Adrian Falub.

Costel Enache, după debutul cu victorie de la U Cluj: "Toată munca e a celor de dinaintea mea"

Fostul antrenor de la Petrolul mai spune că s-a gândit bine înainte de a accepta oferta de la Universitatea Cluj, fiind vorba de o nouă echipă care își propune promovarea în Liga 1.

"A fost exact așa cum m-am așteptat, știam că o să avem un joc greu. Îmi voi felicita jucătorii, știu că nu le-a fost ușor pentru meciul din seara asta, erau într-un dezechilibru mental, cu puțină lipsă de încredere. Toată lumea așteaptă mai mult de la ei.

Am găsit o echipă organizată, o echipă care se vede că a fost lucrată. Ăsta e meritul antrenorului de dinaintea mea. Mi-a fost foarte ușor să comunic cu jucătorii, în 3-4 zile nu putem face mari schimbări. Ce ați văzut în seara asta e doar o inspirație de a schimba 2-3 jucători, dar toată munca e a celor de dinaintea mea.

N-a fost cel mai spectaculos joc al nostru, nu suntem la cel mai bun moment, dar aveam nevoie de pasul ăsta mic în față pentru a ne putea clădi ceva pe rezultate bune. O să prindem încredere, vom avea timp să lucrăm, cred că putem face treabă bună.

O să fiu sincer în seara asta. Da, am analizat oferta. Știu că sunt responsabil pentru mii de fani care vin aici și așteaptă rezultate. Aici, ca și la Petrolul, am calculat foarte bine. Știu că nu e doar o dezamăgire proprie, ci a multor suporteri", a declarat Costel Enache, după meci.

U Cluj - Unirea Slobozia 3-1. Debut cu dreptul pentru Enache pe banca ardelenilor

Ardelenii au început slab meciul. Toma a obținut un penalty după un duel în careu cu Inacio. Tot Toma l-a executat pe Muțiu de la punctul cu var în minutul 12. Gavra a restabilit egalitatea în minutul 42, după un contraatac, iar Dumbrăvean, cu un autogol, a dus scorul la 2-1 două minute mai târziu.

Ioan Filip, ajutat de o gafă a lui Gurau, a stabilit scorul final în minutul 60, cu o lovitură de cap, iar U Cluj - Unirea Slobozia s-a terminat 3-1.

În următoarea etapă, U Cluj va juca pe terenul lui Metaloglobus, iar Slobozia va primi vizita Farului.

Cu victoria de astăzi, clujenii au ajuns la șase puncte strânse în patru meciuri și sunt pe locul 8. Slobozia este pe 14, cu patru puncte.

VIDEO Rezumatul meciului U Cluj - Unirea Slobozia 3-1

Etichete: liga 2 , universitatea cluj , adrian falub , costel enache , unirea slobozia
Read Entire Article
Powered By Seo Tools