Costel Enache, după eșecul cu Ripensia: ”Factorul mental e responsabil”. Ce așteaptă din partea noii conduceri a lui U Cluj

3 săptămâni in urmă 12

  • Liga 1: CFR Cluj - Academica Clinceni, duminică, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - FC Botoșani, duminică, 21:00, Digi Sport 1

Universitatea Cluj a încheiat meciul în zece oameni, după eliminarea lui Andrei Răuță. Cu toate acestea, Enache nu acuză arbitrajul și așteaptă schimbări din partea noii conduceri.

Costel Enache: ”Factorul mental cred că e responsabilul numărul unu”

„Contactele pe terenul acesta sunt la o limită, pentru că e greu de interpretat 100% corect. Nu aș avea ce să reproșez arbitrajului, poate totuși eliminarea lui Răuță mi se pare o decizie pripită. Era cam tardiv, ar fi trebuit să rezolvăm lucrurile până atunci. Nu aș putea să mă leg de acea eliminare ca o scuză pentru rezultatul de azi.

Nu mai suntem implicați și parcă nu ne mai interesează nimic din ceea ce înseamnă un concept de sport de echipă. E și o consecință a rezultatului de azi acest lucru. Factorul mental cred că e responsabilul numărul unu pentru ce se întâmplă la clubul nostru. Îmi e puțină jenă, puțină rușine de ceea ce se întâmplă.

Lucrurile s-au schimbat la nivelul superior, așteptăm să se preia gestiunea și să se ia decizii. În continuare suntem într-o incertitudine. În momentul în care lucrurile vor fi stabile la conducere, cu siguranță o să vedeți și decizii”, a spus Enache.

VIDEO cu rezumatul partidei Ripensia - U Cluj 2-1

Etichete: u cluj , costel enache , ripensia
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă