Costel Alexe: „PNL a câştigat Primăria Iaşi şi Consiliul Judeţean, pentru prima dată în 30 de ani”

4 luni in urmă 20


Ministrul Mediului, Costel Alexe, candidatul liberal la preşedinţia Consiliului Judeţean Iaşi, a declarat duminică, după închiderea urnelor de vot, că PNL a câştigat la Iaşi pentru prima dată în 30 de ani atât Primăria, cât şi Consiliul Judeţean, potrivit Agerpres.


„Mă bucur foarte mult că PNL a câştigat la Iaşi pentru prima dată în aceşti 30 de ani de democraţie atât Primăria, cât şi Consiliul Judeţean. Aceasta este o victorie nu doar a PNL, ci este mai degrabă o încredere pe care ieşenii şi-o pun în listele consilierilor locali şi judeţeni, primari. Îi felicit pe toţi primarii din judeţ care şi-au câştigat mandatele astăzi, cred că sutele de consilieri locali şi judeţeni care zi de zi în această precampanie şi campanie electorală au promovat principiile şi programul nostru de guvernare locală şi judeţeană. Vreau să îi asigur pe ieşeni că anii ce vor urma vor fi ani în care împreună cu ei va fi o victorie a judeţului nostru”, a spus Costel Alexe, citat de Agerpres.


Costel Alexe a spus că prin votul dat duminică ieşenii au ales şefii administraţiilor locale şi judeţene în funcţie de proiectele prezentate şi au respins în acelaşi timp „acest circ politic” făcut de adversarii politici.


Ministrul Mediului a postat primele sonaje pe pagina sa de Facebook.Citeşte Articolul Întreg pe Sursă