Cosmin Stanciu s-a întors de la „Survivor România”. Cum arată după 5 luni petrecute în junglă

1 lună in urmă 81

Cosmin Stanciu s-a întors în România, după ce zilele trecute a fost eliminate de la „Survivor România” din cauza problemelor de sănătate. Sportivul de 34 de ani a fost așteptat la aeroport de iubită și familie, dar și de zeci de susținători.

Cosmin Stanciu a fost unul dintre cei mai puternici Faimoși din Republica Dominicană.

Cosmin Stanciu s-a întors de la „Survivor România”. Cum arată după 5 luni petrecute în junglă

Nu a intrat în conflicte, ba mai mult, de fiecare data a încercat să aplaneze situații tensionate. Vizibil slăbit, Cosmin fost primit cu îmbrățișări calde și multă emoție. 

„Cosmin, după experiența Survivor s-a întors mai bătrân! Practic, mi-am sărbătorit ziua de naștere în Dominicană, vârsta de 34 de ani.

CosmiIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

M-am întors puțin mai bolnav, dar foarte căștigat, pentru că din această experiență am avut doar de căștigat”, au fost primele sale cuvinte după întoarcerea de la Survivor România, potrivit Wowbiz.

„Am reușit să-mi păstrez calmitatea în acest show, însă și în viața de zi cu zi sunt la fel de calm. Acolo ne consumam energie pe orice de la lipsa hranei, a familiei, lipsa vieții noatre practic, n-aș fi vrut să-mi pierd aceast energie cu scandaluri, certuri, chestii care nu merită.

Noi eram o echipă și trebuia să ne înțelegem. Am reușit să gestionez foarte bine situația, pentru că în aceste aproape șase luni am reușit să-mi păstrez energia doar pt traseu și pentru celelalte greutăți pe care le-am întâlnit acolo”, a mai spus fostul Faimos. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă