Cosmin Olăroiu, salariu fabulos la Sharjah! Câștigă de 20 de ori mai mult decât Mirel Rădoi la naționala României

2 săptămâni in urmă 17

Cosmin Olăroiu (52 de ani) a semnat pe doi ani cu Sharjah, unde va avea un salariu fantastic de 5 milioane de euro pe sezon.

Astfel, antrenorul român reușește să bifeze în Emirate al treilea cel mai mare salariu din carieră. Oli va câștiga 10 milioane de euro în cei doi ani pe cât are contract cu gruparea arabă.

În carieră Olăroiu a câștigat 7 milioane de euro pe sezon la chinezii de la Jiangsu și 6.5 milioane de euro la Shabab Al-Ahli.

Dacă la chinezii de la Jiangsu Suning a avut probleme din cauza faptului că echipa a fost desființată și el a rămas cu mulți bani neprimiți, la noua formație acest lucru e puțin posibil pentru că echipa e proprietatea guvernatorului emiratului Sharjah, Sultan bin Muhammad Al-Qasimi în vârstă de 82 de ani.

Olăroiu, visul FRF!

FRF și-a dorit în ultima vreme să-l numească selecționer pe Cosmin Olăroiu, însă de fiecare dată acesta era sub contract. De la începutul anului însă Oli a rămas liber de angajament și FRF a tatonat terenul pentru a avea planul B în caz că Mirel Rădoi nu-și va prelungi înțelegerea. Totuși, era greu de crezut că Olăroiu ar fi acceptat oferta FRF, ținând cont că Mirel Rădoi încasa 250.000 de euro anual. Adică de 20 de ori mai puțin decât câștigă acum Oli la noua echipă din Emirate.

Oli trebuie să salveze Sharjah!

Cosmin Olăroiu vine la cârma celor de la Sharjah în locul lui Abdulaziz Al Yassi, care a stat pe banca arabilor patru ani. Echipa se află pe locul 8 în prima ligă din Emirate, cu 13 puncte în nouă etape. Ultima victorie datează din 24 septembrie.

10 trofee a câștigat Cosmin Olăroiu în Emirate, la Al-Ain și Al-Ahli

The post Cosmin Olăroiu, salariu fabulos la Sharjah! Câștigă de 20 de ori mai mult decât Mirel Rădoi la naționala României appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă