Cosmin Olăroiu, ruptură totală de Jiangsu! Ultima decizie a antrenorului

1 lună in urmă 11

Potrivit informațiile dezvăluite de jurnaliștii chinezi, Olăroiu nu s-a prezentat la reunirea echipei, iar modelul său a fost urmat și de jucătorii străini din lot.

Jiangsu Suning, the CSL title holder, starts their pre-season training camp today. Cosmin Olaroiu, the head coach, did not show up. None of their foreign players have come back. Alex Teixeira gone. Ferdinando Hippoliti, the fitness coach, is the only foreign coach attending. pic.twitter.com/aTXHuFNsee

— Titan Sports Plus (@titan_plus) January 25, 2021

Deși a cucerit în premieră titlul pentru clubul din China și a jucat în finala Cupei, antrenorul român s-a certat cu șefii clubului și are de gând să-și rezilieze acordul, scadent la finele lui 2021. Conducerea i-a propus reducerea salariului de 7 milioane $, iar decizia nu a fost acceptată de Oli. Care oricum avea un diferend pe tema transferurilor, protestând că nu primește întăriri, deși l-a pierdut pe Alex Teixeira. 

Condiția pusă de Cosmin Olăroiu pentru a antrena în Europa

Cosmin Olăroiu, ales antrenorul român al anului, alături de Răzvan Lucescu, în tradiționala Anchetă a Gazetei Sporturilor, a acordat un interviu în exclusivitate pentru GSP.ro după primirea distincției.

Olăroiu a vorbit despre performanța impresionantă reușită în 2020 - câștigarea campionatului alături de Jiangsu Suning - a atins subiectul pandemiei de coronavirus, dar a vorbit și despre planurile pe care le are în antrenorat. „Oli” a anunțat condițiile în care ar da curs unei oferte din Europa.

„Ce planuri am? Dacă aș primi ceva din Europa care să mă motiveze aș accepta, dar nici nu pot să mă duc undeva unde n-am nicio șansă. Dacă mi se pune pe masă un proiect, unde eu văd posibilitatea de a construi, de a urca echipa, de a realiza ceva pe plan mai lung, aș zice da imediat”, a spus Cosmin Olăroiu, în interviul acordat Gazetei Sporturilor, care poate fi citit integral AICI.

VIDEO. Lucescu și Olăroiu - la egalitate perfectă pentru trofeul de „Antrenorul anului 2020" în Ancheta Gazetei 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Marius Șumudică, prezentat la noua echipă » Președintele lui Rizespor dă cărțile pe față: cum l-a convins să semnezeFlorin Niță, al treilea meci fără gol primit! „E important pentru noi, dar depinde de filosofia clubului”

Anunțul făcut de Raluca Bădulescu după 12 ani de căsnicie. „Eu sunt un om radical”

Libertatea

Playtech: Traian Băsescu, UMILINȚĂ totală pentru partidul AUR: „Doamna Șoșoacă ar fi bună de șefă de...”
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă