Cosmin Olăroiu, lovitură uriașă, după ce a plecat din China! Este tot mai aproape să-i ia locul lui Răzvan Lucescu pe banca tehnică lui Al-Hilal

1 lună in urmă 1

La scurt timp după plecarea de la Jiangsu Suning, Cosmin Olăroiu este favorit să preia o altă echipă, arată presa internațională.

Oli poate să îi ia locul lui Răzvan Lucescu la Al-Hilal, echipă aflată în Arabia Saudită pe care a mai antrenat-o în trecut. Lucescu Jr. s-a despărțit recent de formația saudită, după o perioadă în care echipa nu a obținut rezultatele așteptate.

Cosmin Olăroiu ar putea să-i ia locul lui Răzvan Lucescu pe banca tehnică lui Al-Hilal

Comform Kora.com, pe lista șeicilor se află patru nume, dar Olăroiu este favoritul conducerii. Pe lângă Olăroiu, în atenția șeicilor se mai află francezul Bruno Genesio, argentinianul Juan Antonio Betzi și portughezul Marco Silva.

Cosmin Olăroiu a pregătit-o deja pe Al Hilal între 2007 și 2009 și are o relație foarte bună cu conducerea clubului. În perioada petrecută la această echipă, Olăroiu a câștigat un titlu și două Cupe ale Prințului. De altfel, el a mai fost și în anii trecuți o variantă pentru banca tehnică de la Al-Hilal.

Răzvan Lucescu, dat afară de la Al-Hilal

Al-Hilal a fost învinsă de FC Damac cu 0-1 în runda a 18-a a primei ligi din Arabia Saudită. Astfel, acest rezultat a adus sfârșitul aventurii românului la echipa saudită. Oficialii lui Al-Hilal au decis, în urma unei ședințe condusă de Fahd bin Nafal, președintele clubului, să-l demită pe Răzvan Lucescu.

După despărțirea de Al-Hilal, Lucescu Jr. a ținut să transmită un mesaj emoționant fanilor formației din Orientul Mijlociu.

„Știu că este un moment trist, atât pentru mine, cât și pentru staff-ul meu. A sosit momentul să ne luăm la revedere după o perioadă fantastică. Pentru mine și oamenii mei rămân recunoștința pentru acest grup, de la primul, până la ultimul om.

Ni s-a dat posibilitatea să obținem rezultate bune și am trăit clipe minunate câștigând tot ce am câștigat.

Nu va gândiți la faptul că plâng, sunt emoționat, e normal! Ne-am pus sufletul în relația cu voi și am primit același lucru în schimb. Singurul lucru care rămâne e amintirea că am făcut istorie împreună! Am câștigat Liga Campionilor, am câștigat campionatul, Cupa Regelui, am făcut multe rezultate bune.

Am scris istorie, pentru asta, vă mulțumesc!”, a spus Răzvan Lucescu.

The post Cosmin Olăroiu, lovitură uriașă, după ce a plecat din China! Este tot mai aproape să-i ia locul lui Răzvan Lucescu pe banca tehnică lui Al-Hilal appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă