Cosmin Olăroiu, avertisment pentru jucătorii lui Mirel Rădoi înaintea meciului România – Liechtenstein. „Să nu cadă în capcană!”

1 lună in urmă 28

Echipa națională a României se pregătește pentru meciul cu Liechtenstein din preliminariile Campionatului Mondial 2022, programat azi, ora 21.45, în Grupa J, iar „tricolorii” sunt avertizați de către Cosmin Olăroiu.

Cosmin Olăroiu a transmis că se așteaptă ca selecționata lui Mirel Rădoi să aibă un parcursul din ce în ce mai bun în preliminariile Campionatului Mondial 2022, toate acestea după ce „tricolorii” au învins Islanda în deplasare, scor 2-0.

Cosmin Olăroiu s-a declarat multumit de evoluția „tricolorilor” de la Reykjavik, din meciul Islanda – România, scor 0-2, iar acesta susține că jocul selecționatei lui Mirel Rădoi începe să arate din ce în ce mai consistent, dar le-a transmis un avertisment fotbaliștilor primei reprezentative.

Cosmin Olăroiu, avertisment înaintea meciului România – Liechtenstein

Fostul antrenor al lui Jiangsu Suning susține că echipa națională a României are nevoie de continuitate în rezultate, iar acest lucru trebuie să se vadă începând cu meciul programat azi, ora 21.45, cu Liechtenstein.

„E un lucru extraordinar de bun că am câștigat, însă părerea mea e că acest meci ar trebui judecat după meciul cu Liechtenstein. Avem nevoie de 3 puncte, apoi e vorba de calcule.

Să nu credem că meciul acesta este ușor. De multe ori, jucătorii cad în capcana noastră. Obiectivul nostru este să ne apropiem de ceea ce ne dorim în consistența jocului, în organizare, în ceea ce ne lipsește, iar Mirel știe foarte bine lucrul ăsta.

Meciul ăsta e deja un pas înainte, dar avem nevoie de continuitate în rezultate. Lucrul ăsta trebuie să se vadă de la meciul cu Liechtenstein. Cred că avem altă atitudine, s-a văzut o altă dorință, altă determinare. Toți jucătorii au fost pentru echipă, mai puțin individual, s-a văzut o creștere”, a spus Cosmin Olăroiu, conform Digisport.

  • România – Liechtenstein se joacă azi, ora 21.45, în etapa a 5-a din Grupa J din preliminariile Campionatului Mondial 2022, iar partida este la TV pe Pro TV și Live Video Online pe www.prosport.ro.

The post Cosmin Olăroiu, avertisment pentru jucătorii lui Mirel Rădoi înaintea meciului România – Liechtenstein. „Să nu cadă în capcană!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă