Cosmin Contra simte presiunea după trei eșecuri la rând: „Atmosfera nu este foarte bună! Sunt nefericit” VIDEO

4 luni in urmă 17

Cosmin Contra a declarat înaintea meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe că este nefericit din cauza rezultatelor obținute de Dinamo. „Câinii” vin după trei înfrângeri consecutive, iar pentru roș-albi nu se anunță deloc o partidă ușoară cu echipa lui Leo Grozavu.

Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo se joacă sâmbătă, 24 octombrie, de la 21:45, și poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe ProSport.ro
De partea cealaltă, covăsnenii au trei victorii consecutive, iar Leo Grozavu este conștient de situația în care se află Cosmin Contra.

Cosmin Contra simte presiunea după trei eșecuri la rând

„Va fi o deplasare foarte grea, în faţa unei echipe care a pierdut un singur meci, în prima etapă cu Craiova. Au trei victorii la rând, un moral ridicat. Se vede că proiectul de la Sepsi este unul serios, se vede că există linişte acolo.

Ne aşteaptă o deplasare grea, dar am speranţa că echipă va arăta mai bine. Munca noastră va da roade. În ultimele patru jocuri am dominat fiecare adversar, dar realitate este că avem trei înfrângeri la rând. Până la urmă rezultatele contează. În ultimele trei jocuri nu am fost foarte inspiraţi, am marcat foarte puţine goluri.

A fost o săptămână foarte grea, e clar că atmosfera nu este foarte bună după trei înfrângeri la rând. Le-am transmis că trebuie să continuăm să muncim. I-am văzut pe băieţi cum se antrenează şi cum vor să schimbe lucrurile.

Le mulţumesc suporterilor, e clar că apreciază munca pe care o depun la Dinamo. Pentru ei muncim zi de zi, pe ei vrem să-i facem fericiţi.

Sunt nefericit că de trei săptămâni nu am reuşit să le dedicăm nicio victorie. Jucătorii sunt afectaţi şi din cauza asta, că nu le putem dedica o victorie”, a declarat Cosmin Contra, în cadrul unei conferinţe de presă.

Leo Grozavu acuză înaintea meciului cu Dinamo: „Văd că se tot plâng! Există tactica asta!”

Leo Grozavu a vorbit înaintea meciului pe care Sepsi îl va juca sâmbătă cu Dinamo. Covăsnenii se tem de arbitraj, iar antrenorul îl acuză pe Cosmin Contra pentru presiunea pe care a pus-o asupra arbitrilor.

„Aşteptăm în primul rând să facem o partidă bună şi în urma unui joc bun să apară şi rezultatul. Sigur, nu e uşor, ştim că întâlnim una dintre echipele foarte active pe piaţa transferurilor. În această perioadă a adus foarte mulţi jucători de calitate.

Chiar dacă până în acest moment rezultatele nu au apărut acolo, sunt convins că în momentul în care vor reuşi să lege rezultate pozitive Dinamo va redeveni o forţă a campionatului din România.

Au jucători cu calitate, valoroşi, am reuşit să îi vedem puţin la treabă. Sigur că nu sunt în cea mai bună stare a omogenităţii lor, dar sunt jucători importanţi, aduşi din campionate mult mai puternice decât cel al României. Sunt convins că vor demonstra în scurt timp că au valoare şi sper ca acest lucru să nu se întâmple la meciul cu noi.

Văd că Dinamo se plânge foarte mult de greşelile de arbitraj care s-au făcut împotriva lor. E adevărat că în decursul unui campionat se fac şi greşeli împotriva ta, dar cred că la final există un echilibru.

Nu aş vrea să abatem în totalitate atenţia către arbitraj, au fost greşeli în acest început de campionat, toată lumea vorbeşte despre sistemul VAR care ar mai acoperi din aceste greşeli, dar nici nu aş vrea ca toată lumea să se uite doar la arbitraj. În plus, ştim că există această tactică, să pui presiune pe arbitri atunci când ai o problemă.

Cred că din acest punct de vedere cei de la Dinamo ar trebui să fie mai atenţi. N-aş vrea ca lumea să înţeleagă că, dacă Dinamo a fost dezavantajată până acum, ar trebui să fie avantajată, să aibă acest avantaj, sau presiunea să fie pusă pe arbitri, să fie oarecum speriaţi de acest lucru şi să o favorizeze pe Dinamo.

Eu sper ca membrii Comisiei Centrale a Arbitrilor să fie atenţi la delegări, pentru că e un meci important şi trebuie un arbitru care să poată faţă face faţă la acest joc, cu personalitatea necesară să nu se lase influenţat. Îmi doresc ca învingătoarea să se decidă în urma jocului şi nu în urma unor greşeli de arbitraj.

Avem un lot destul de echilibrat şi, normal, având jucători de valori apropiate, îmi doresc să ţin pe toată lumea în priză. În momentul de faţă nu pot spune că avem titulari şi rezerve, sunt jucători care contează foarte mult în cadrul echipei, dar sunt şi cei de pe margine care au venit cu acel plus. Încerc să dau tuturor şansa de a demonstra că merită locul în echipă”, a declarat Leo Grozavu la conferința de presă.

Gică Hagi, cuvinte frumoase despre noul proiect de la Dinamo: „E ceva fantastic!”

Gică Hagi, patronul clubului FC Viitorul, a vorbit despre proiectul pe care acționarii spanioli, de la Dinamo, vor să-l implementeze la formația bucureșteană. În plus, acesta a analizat și fotbaliștii aduși recent la echipă.

„Au adus jucători foarte buni. Pe Cosmin l-am văzut puțin decepționat de înfrângerea asta acasă cu Craiova, dar e nevoie de timp. Dinamo are un lot foarte bun, au adus jucători buni, iar banii pe care îi dau… e ceva fantastic. Văzând de departe, e un proiect mare”, a declarat Gică Hagi, pentru Telekom Sport.

The post Cosmin Contra simte presiunea după trei eșecuri la rând: „Atmosfera nu este foarte bună! Sunt nefericit” VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă