Cosmin Contra nu vrea să îl mai vadă pe Pablo Cortacero, după ce a pățit la Dinamo: „Nu știu cum aș reacționa!”. Ce oferte a avut antrenorul după plecarea din „Ștefan cel Mare”

2 luni in urmă 51

Cosmin Contra, fostul antrenor al lui Dinamo, a recunoscut că a rămas marcat de colaborarea cu Pablo Cortacero și că nu mai vrea să dea ochii cu spaniolul.

Cosmin Contra a fost unul dintre oamenii care au garantat pentru investitorii spanioli sosiți la Dinamo în vara trecută, dar a fost și printre primii dezamăgiți.

Antrenorul în vârstă de 45 de ani a rezistat la Dinamo, în „era Cortacero”, din august până în decembrie 2020. Neplata salariilor și lipsa de comunicare l-au făcut să renunțe.

Cosmin Contra nu vrea să îl mai vadă pe Pablo Cortacero, după ce a pățit la Dinamo

După mai bine de jumătate de an de la despărțirea de Dinamo, Cosmin Contra a recunoscut că nu vrea să îl mai vadă pe Pablo Cortacero, dar și că nu a primit nicio ofertă din România.

„Din România nu m-a căutat nimeni, sunt foarte liniștit aici la Madrid, după ce s-a întâmplat la Dinamo, cu Pablo Cortacero.

Nu m-am întâlnit cu el și nici nu vreau, pentru că nu știu cum aș reacționa dacă l-aș vedea pentru ce mi-a făcut mie la Dinamo. Prefer să nu-l mai văd niciodată și să stau eu liniștit”, a spus Cosmin Contra, la Digi Sport.

Cosmin Contra, oferte din Spania și din țările arabe

Totuși, pe numele lui Cosmin Contra au existat câteva oferte din străinătate, mai exact din Spania și din zona Golfului. Acestea nu s-au concretizat și antrenorul român este încă liber de contract, acasă, în Spania.

„Au fost trei oferte aproape să se finalizeze, dar au ales pe altcineva. Au fost din Spania și din țările arabe. Nu e ușor să intri, că nu e un singur candidat, e destul de greu să intri în circuit”, a dezvăluit Cosmin Contra.

The post Cosmin Contra nu vrea să îl mai vadă pe Pablo Cortacero, după ce a pățit la Dinamo: „Nu știu cum aș reacționa!”. Ce oferte a avut antrenorul după plecarea din „Ștefan cel Mare” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă