Cosmin Contra le răspunde suporterilor, după ce aceștia au dat vina pe el pentru situația de la Dinamo: „Dacă ei dorm mai bine așa, eu pot să trăiesc cu asta!”

3 luni in urmă 1

Cosmin Contra (44 de ani), antrenorul lui Dinamo, le-a transmis un mesaj suporterilor după ce aceștia au dat vina pe el pentru situația din „Ștefan cel Mare”.

Reprezentanții Peluzei „Cătălin Hîldan” i-au acuzat pe Cosmin Contra și Cornel Țălnar că sunt vinovați pentru ceea ce se întâmplă la Dinamo, pe motiv că ei i-au adus pe investitorii spanioli în România.

„Următorii care poartă vina, cel puțin morală, pentru situația în care ne aflăm acum sunt Cosmin Contra și Cornel Țălnar”, a notat Peluza „Cătălin Hîldan”, într-un comunicat postat pe Facebook.

Cosmin Contra le răspunde suporterilor lui Dinamo

Antrenorul lui Dinamo le-a transmis suporterilor că își asumă o parte din vină pentru situația în care a ajuns Dinamo, odată cu venirea investitorilor spanioli, însă îi asigură că nu a fost rău intenționat când a decis să revină în „Ștefan cel Mare”. Cosmin Contra a dat de înțeles că nu este afectat de reacția dură a dinamoviștilor.

„La început am crezut în acest proiect, de aia am și venit. Credeam că am în spate niște oameni care o să facă treburile așa cum le fac eu. Din păcate, realitatea a fost foarte diferită și am ajuns într-o situație în care clubul este atât la nivel de organizare, cât și la nivel de rezultate, unde nu ar fi trebuit să fie.

Îmi asum partea mea de vină pentru că am crezut în acest proiect, în acești oameni. Mi-am dorit să cred lucrul ăsta, că vor să facă din Dinamo din nou un club mare. Îmi pare rău că suporterii dau vina pe mine. Dacă ei dorm mai bine dând vina pe mine, nu-i nicio problemă, eu pot să trăiesc și cu acest lucru”, a spus Cosmin Contra, potrivit Antena Sport.

Fanii lui Dinamo i-au găsit pe Cosmin Contra și Cornel Țălnar vinovați principali pentru dezastrul din club: „Să renunțe la bani! A garantat pentru acești gropari!”

The post Cosmin Contra le răspunde suporterilor, după ce aceștia au dat vina pe el pentru situația de la Dinamo: „Dacă ei dorm mai bine așa, eu pot să trăiesc cu asta!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă