Cosmin Contra, la un pas să preia un club din Anglia. Anunțul englezilor. „Ar fi interesat să pregătească echipa!”

2 luni in urmă 2

Cosmin Contra, fostul antrenor al celor de la Dinamo București, este la un oas să preia un club din Anglia.

Fostul jucător al echipei naționale a României și al lui AC Milan se află pe lista grupării britanice Sheffield Wednesday, anunțâ jurnaliștii englezi de la Sky Sports.

Antrenorul în vârstă de 45 de ani este liber de contract după despărțirea de Dinamo, iar acum se află pe o listă de cinci tehnicieni din care patronul thailandez Dejphon Chansiri urmează să aleagă pentru banca tehnică a echipei din Premiership.

Cosmin Contra, la un pas să preia un club din Anglia

Conform jurnaliștilor englezi, “Guriță” a fost propus miliardarului Dejphon Chansiri, alături de Henk ten Cate, Pep Clotet, Vladimir Ivic și Paul Cook,

,,Antrenorul de 45 de ani care ultima dată a pregătit-o pe Dinamo ar fi interesat să o pregătească pe Sheffield Wednesday, dar proprietarul echipei, Dejphon Chansiri încă nu se grăbește pentru că are o listă largă de propuneri”, scriu jurnaliștii de la Sky Sports.

Cosmin Contra ar fi fost propus la Sheffield Wednesday de căre Erik Alonso, unul dintre oamenii care îl consiliază pe miliardarul thailandez Dejphon Chansiri, dar englezii de la Sky Sports anunță că relația dintre afacerist și oficialul spaniol care și-ar dori ca “Guriță” să antreneze echipa s-a răcit.

Sheffield se află în zona de retrogradare

Sheffield Wednesday este în prezent antrenată de Neil Thompson, interimar din decembrie 2020, iar echipa ocupă locul 23 în clasamentul din Premiership, cu 25 de puncte adunate în 26 de meciuri, cu nouă mai mult decât ultima clasată Wycombe, locul 24, care are 16 puncte.

Pentru Sheffield Wednesday urmează meciul din deplasare cu Millwall, azi, ora 17.00, în etapa 27 din Liga 1.

The post Cosmin Contra, la un pas să preia un club din Anglia. Anunțul englezilor. „Ar fi interesat să pregătească echipa!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă