Cosmin Contra încă are sechele după ce i-a făcut Pablo Cortacero la Dinamo + ce oferte a avut după despărțirea de ”câini”

2 luni in urmă 34

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

Atras de proiectul spaniolului, care garanta că va construi o echipă importantă pentru fotbalul românesc, antrenorul a semnat cu Dinamo, dar a ales să plece odată ce a realizat că Pablo Cortacero nu va ajunge să își respecte promisiunile. Acum, la aproape un an distanță, Cosmin Contra încă are sechele după acea perioadă.

Cosmin Contra încă are sechele după ultima perioadă de la Dinamo

Tehnicianul care este liber de contract din decembrie, de când a plecat de la Dinamo, a transmis că nu-și dorește să revină prea curând în fotbalul românesc și speră să evite orice întâlnire cu Pablo Cortacero.

Din România nu m-a căutat nimeni, sunt foarte liniștit aici la Madrid, după ce s-a întâmplat la Dinamo, cu Pablo Cortacero.

Nu m-am întâlnit cu el și nici nu vreau, pentru că nu știu cum aș reacționa dacă l-aș vedea pentru ce mi-a făcut mie la Dinamo. Prefer să nu-l mai văd niciodată și să stau eu liniștit”, a declarat Cosmin Contra, la Digi Sport Special.

În același timp, Cosmin Contra a dezvăluit că a avut mai multe oferte în ultima perioadă, din Spania și zona Golfului, însă negocierile nu au ajuns la final cu niciuna dintre echipele care și-au manifestat interesul.

Au fost trei oferte aproape să se finalizeze, dar au ales pe altcineva. Au fost din Spania și din țările arabe.

Nu e ușor să intri, că nu e un singur candidat, e destul de greu să intri în circuit”, a recunoscut Cosmin Contra.

Etichete: cosmin contra , oferte cosmin contra , pablo cortacero
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă