Cosmin Contra atacă: „La Dinamo am fost păcălit de oameni de joasă speță! Am suferit”

1 lună in urmă 1

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 aprilie 2021, 10:22 / Actualizat duminica, 04 aprilie 2021 11:02

Cosmin Contra, fostul antrenor al lui Dinamo, a vorbit despre situația actuală a clubului și despre perioada petrecută de el în „Ștefan cel Mare”, la începutul sezonului.

 „Guriță” a vorbit despre dificultățile pe care le-a avut în al doilea mandat la Dinamo și spune că a suferit din cauza criticilor primite.

Cosmin Contra: „La Dinamo am fost păcălit de oameni de joasă speță”

 „ Am venit crezând într-un proiect extraordinar la Dinamo, ca echipa să se lupte să câștige campionatul și să forțăm intrarea într-o grupă europeană. Dar am fost păcălit de la început până la sfârșit! Am suferit enorm timp de patru luni. Am fost hulit de foarte multă lume pentru că am greșit crezând în niște oameni. S-au spus multe lucruri și, din păcate, nu sunt reale! 

Mulți din preajma DDB-ului au făcut declarații care au influențat, dar eu am cheltuit bani la Dinamo si am spus să-mi dea cât pot ei, să-mi recuperez măcar din ce am cheltuit.  E un capitol închis subiectul Dinamo! Am fost păcălit de niște oameni care sunt niște mincinoși, oameni de joasă speță.

Nu se poate ca Dinamo, doar din banii DDB, să emită pretenții la a intra în play-off. Îmi doresc ca Mulțescu să salveze echipa și să câștige Cupa României. Ar ajuta să vină un investitor serios”, a spus Contra la Sport Total FM.

25.000 de euroîncasa Contra lunar de la Dinamo. El a semnat cu clubul când era șomer și nu a mai lucrat de atunci nicăieri, a rămas liber de contract din decembrie 2020

Bilanțul lui Cosmin Contra în al doilea mandat la Dinamo:

Chindia - Dinamo 1-0Dinamo - FC Botoșani 1-1Gaz Metan - Dinamo 1-3Dinamo - UTA 0-1FCSB - Dinamo 3-2Dinamo - Craiova 0-1Sepsi - Dinamo 2-0Viitorul - Dinamo 2-1Dinamo - Astra 1-1Dinamo - Voluntari 3-0Dinamo - Viitorul 3-0

VIDEO Ovidiu Stângă: „Este dureros pentru fotbalul nostru ce se întâmplă la Dinamo”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Becali dezvăluie cum ar putea reveni Borcea la Dinamo „Ar participa cu alți oameni de afaceri”

Dinamo i-a dat papucii » Gigi Mulțescu, nemulțumit de ce a arătat la ultimele antrenamente

Playtech: Oana Roman a fost ȘOCATĂ! După celebra replică „ai mâncat 3 felii de pizza”, Isa a scos o nouă PERLĂ în direct la TV. Fiica lui Petre Roman a amuțit când a auzit-o


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă