Cosmin Contra anunță în ce condiții s-a despărțit de Dinamo: „Am fost păcălit de la început și până la sfârșit”. Cum au decurs negocierile cu DDB: „Am spus să-mi dea cât pot ei, să-mi recuperez măcar din ce am cheltuit”

1 lună in urmă 3

Cosmin Contra, fostul antrenor al lui Dinamo, a dezvăluit cum a fost păcălit de spaniolii aflați la conducerea clubului și în ce condiții a negociat cu fanii DDB recuperarea parțială a sumelor oferite din buzunarul propriu.

Contra s-a despărțit de roș-albi în decembrie anul trecut și a lăsat echipa pe locul 14 în Liga 1.

Tehnicianul de 45 de ani afirmă faptul că a fost păcălit de grupul reprezentat de Pablo Cotracero și că fanii DDB, programul socios Doar Dinamo București, sunt cei care pot salva echipa, însă nu se poate cere performanță doar cu sumele strânse de suporterii-acționari.

Cosmin Contra anunță în ce condiții s-a despărțit de Dinamo: „Am fost păcălit de la început și până la sfârșit”

„Normal că e un gust amar, pentru că am venit crezând într-un proiect extraordinar la Dinamo, echipa să se lupte să câștige campionatul, să formăm o echipa și să forțăm intrarea într-o grupa de competiții europene, s-au promis multe, am fost păcălit de la început și până la sfârșit. Am suferit enorm în patru luni, am încercat să formez o echipa în condiții super grele.

Am reușit după trei victorii să pun echipa pe drumul bun, am fost hulit de foarte multă lume, pentru că am greșit crezând în niște oameni. S-au spus multe lucruri și din păcate nu sunt reale cu ce s-a întâmplat în realitate” a afirmat Cosmin Contra la Sport Total FM.

Suma la care a renunțat Cosmin Contra după plecarea de la Dinamo!

Cum au decurs negocierile Contra – DDB: „Am spus să-mi dea cât pot ei, să-mi recuperez măcar din ce am cheltuit”

„Eu nu am venit pentru bani și am ajuns la o înțelegere cu DDB, foarte repede. Era simplu, depuneam memoriu la FIFA, dar nu era vorba despre bani, ci despre proiect. Mulți din preajma DDB-ului au făcut declarații care au influențat, dar eu am cheltuit bani la Dinamo și am spus să-mi dea cât pot ei, să-mi recuperez măcar din ce am cheltuit. E un capitol închis subiectul Dinamo, am fost păcălit de niște oameni care sunt niște mincinoși, oameni de joasă speță. Dinamo va reuși anul acesta, dar în timp este nevoie de mulți bani.

Nu există forță că Dinamo, doar din banii DDB, să emită pretenții la a intră în play-off. Îmi doresc că Multescu să salveze echipa și să câștige Cupa României, ar ajuta să vină un investitor serios” a mai spus Contra conform sursei citate.

Contra și DDB au fost în conflict, fanii considerând că e printre principalii vinovați pentru dezastrul de la Dinamo. 

The post Cosmin Contra anunță în ce condiții s-a despărțit de Dinamo: „Am fost păcălit de la început și până la sfârșit”. Cum au decurs negocierile cu DDB: „Am spus să-mi dea cât pot ei, să-mi recuperez măcar din ce am cheltuit” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă