Cosmin Contra a motivat despărțirea "târzie" de Cătălin Straton: "L-am evaluat și am decis să nu mă bazez pe el"

2 months ago 2

PSG - Metz (miercuri, ora 22:00, Digi Sport 1)

Botoşani - Shkëndija (joi, ora 18:45, Digi Sport 1)

Dinamo a decis să nu se mai bazeze pe portarul Cătălin Straton. Cosmin Contra l-a anunțat pe goalkeeper că nu mai face parte din planurile sale. Straton a considerat că decizia a fost luată prea târziu și ar fi vrut să fie înștiințat înainte de începerea campionatului.

"Trei etape am fost bun, mi-au zis să motivez echipa, că am experiență. Deodată nu mai sunt bun? Nu vreau să fiu monedă de schimb. Mi se pare normal să mă fi anunțat dinaintea startului de campionat, nu acum. Așa era drept și corect", a spus portarul.

Cosmin Contra și-a motivat decizia spunând că a avut nevoie de timp pentru a-și evalua jucătorii și a decide cine merită să continue la Dinamo.

"Eu nu am spus că mă bazez pe vreun jucător. Când am venit la Dinamo am spus că o să evaluez situația, o să văd ce am în lotul actual și ce voi avea nevoie. Am evaluat și am decis să nu mă bazez pe Cătălin. Am considerat că am nevoie de altceva", a spus tehnicianul lui Dinamo.

Cosmin Contra i-a găsit rapid înlocuitor lui Straton

"Rene Roman Hinojo urmează să sosească la București pentru a efectua testele medicale și pentru a semna un contract cu clubul nostru pentru următoarele două sezoane competiționale", a declarat directorul sportiv Rufo Collado pentru www.fcdinamo.ro.

Sub contract cu Almeria în perioada iulie 2017-septembrie 2020, Rene a fost împrumutat la Ponferradina în a doua parte a stagiunii trecute, unde a strâns 15 meciuri. În urmă cu câteva zile, goalkeeper-ul s-a despărțit de Almeria și a rămas liber de contract.

Etichete: cosmin contra , catalina straton , straton despartire dinamo
Read Entire Article
Powered By Seo Tools