Cosmin Contra a ajuns la a șaptea victorie consecutivă cu Al-Ittihad! Echipa românului este pe primul loc în Arabia Saudită

2 săptămâni in urmă 19

Cosmin Contra și Al-Ittihad sunt de neoprit în Arabia Saudită, unde în cursul zilei de vineri au reușit să obțină un nou succes.

Al-Ittihad s-a impus cu 2-0 în meciul de pe teren propriu cu Al Feiha, din runda cu numărul 16 a primei ligi din Arabia Saudită. Ca urmare a acestui rezultat, formația lui Cosmin Contra își păstrează avansul de patru puncte în fața principalei contracandidate la titlul de campioană, Al-Shabab.

Acesta este cel de-al șaptelea succes consecutiv obținut de Cosmin Contra pe banca lui Al-Ittihad.

Cosmin Contra, un nou succes cu Al-Ittihad

Cosmin Contra are o perioadă excelentă pe banca lui Al-Ittihad, formație la cârma căreia a reușit să obțină, în cursul zilei de vineri, cel de-al șaptelea succes consecutiv, dintre care șase au fost bifate în campionat.

Echipa tehnicianului român nu a avut mari probleme în fața lui Al Feiha, formație de la mijlocul clasamentului. Al-Ittihad a deschis scorul în minutul 34 prin Omar Hawsawi, iar Romarinho a lămurit soarta întâlnirii în minutul 67, când a punctat și a închis tabela de marcaj la 2-0.

Pentru echipa antrenată de Cosmin Contra urmează duelul cu o altă echipă de mijlocul clasamentului, meciul de pe terenul lui Al-Raed fiind programat să aibă loc vinerea viitoare, pe 14 ianuarie.

Tehnicianul român a preluat-o pe Al-Ittihad în luna septembrie, când echipa era doar a patra în clasamentul primei ligi a campionatului din Arabia Saudită, iar acum este liderul ierarhiei. Echipa lui Cosmin Contra a acumulat 35 de puncte după primele 15 meciuri jucate, cu patru mai mult decât Al-Shabab, clasată pe poziția a doua, și cu nouă mai mult decât formația care completează podiumul, Al-Nassr.

Dacă echipa lui Cosmin Contra merge ceas și nu ar fi de mirare ca la finalul sezonului să fie încoronată campioană, nu același lucru se poate spune și despre formația pregătită de Costel Gâlcă. Al Hazem a ajuns la trei înfrângeri consecutive și este ultima în clasamentul Arabiei Saudite.

The post Cosmin Contra a ajuns la a șaptea victorie consecutivă cu Al-Ittihad! Echipa românului este pe primul loc în Arabia Saudită appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă