Coșmar în Grecia. Primele decese în urma incendiilor de nestăvilit. Președintele Camerei de Comerț a Atenei a murit

2 luni in urmă 40

Peisaj apocaliptic în urma incendiilor care au distrus tot în cale Peisaj apocaliptic în urma incendiilor care au distrus tot în cale

Incendiile devastatoare care au cuprins Grecia și în special zona continentală limitrofă capitalei Atena au făcut, vineri, primele victime umane. Un bărbat și-a pierdut viața după ce un stâlp electric a căzut peste el, iar președintele Camerei de Comerț a Atenei a murit, după ce i s-a făcut rău de căldură. 

VINERI, 06 AUGUST 2021, 21:24

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Prima victimă raportată de autoritățile elene a fost un bărbat de 38 de ani, dintr-un orășel aflat la nord de Atena. Acesta a fost lovit de un stâlp electric care s-a prăbușit sub efectul flăcărilor, în timp ce trecea cu scuterul pe lângă el. 

Într-o localitate din apropiere, Konstantinos Michalos, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Atenei a fost găsit inconștient într-o fabrică, însă medicii de la spital nu au mai avut ce face, declarând decesul. 

Pe lângă cele 2 decese, alți 18 oameni au avut de suferit în urma incendiilor devastatoare, în cele mai multe cazuri fiind vorba de probleme respiratorii sau de arsuri minore. 2 pompieri voluntari au fost internați în stare gravă, a mai relatat presa locală, citată de Daily Mail. 

Și în țara vecină Turcia, afectată de incendii de păduri similare, 8 oameni au murit și mai mult de 10 au ajuns la spital, după o săptămână și jumătate de când flăcările fac ravagii. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă