Cortacero anunță o nouă schimbare la Dinamo: ”Cred că va fi gata săptămâna aceasta”

4 luni in urmă 18

Liga 1: Hermannstadt - Botoșani, luni, ora 18:00, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - UTA, luni, ora 21:00, Digi Sport 1

De asemenea, Cortacero va aduce și un director de marketing, care va fi tot spaniol, la fel ca noul șef al Centrului de Copii și Juniori.

Pablo Cortacero: ”Magazinul cred că va fi gata săptămâna aceasta”

”Se va schimba totul. Va fi o structură complet nouă. Ne vom muta în alte birouri, vom crea un nou magazin al lui Dinamo, cred că în maxim două săptămâni ne vom muta cu totul, magazinul cred că va fi gata săptămâna aceasta, vom crea o linie de marketing importantă, așa cum merită Dinamo, iar la nivelul structurii clubului vom fi foarte organizați pe fiecare segment și cu idei foarte clare. Directorul de marketing va fi spaniol, da”, a declarat Cortacero, pentru doarromania.ro.

Contra a anunțat transferuri noi la Dinamo

Înainte de meciul cu UTA AradCosmin Contra a anunțat noi transferuri la Dinamo. Chiar dacă a schimbat total fața echipei cu jucătorii pe care i-a adus, fostul selecționer nu se oprește aici.

Contra a anunțat că mai are nevoie de 3-4 jucători pentru a-și completa lotul.

„Ne dorim să mai aducem 3-4 jucători care să îmbunătățească valoarea lotului. Sezonul este lung, avem nevoie de cât mai mulți jucători de calitate. Împreună cu cei tineri să formeze un grup care să aibă rezultate cât mai bune”, a spus Contra.

Meciul dintre Dinamo și UTA Arad poate fi urmărit luni, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS. Etichete: dinamo , magazin dinamo , pablo cortacero
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă