Cortacero a convocat Adunarea Generală a Acționarilor lui Dinamo! Comunicatul oficial: când va avea loc

3 luni in urmă 17

Liga 1: Chindia - Sepsi, luni, 18:00, Digi Sport 1

Liga 1: Gaz Metan - FCSB, luni, 21:00, Digi Sport 1

Ședința este programată pe 21 decembrie 2020, la ora 11:00, iar principalul subiect pe ordinea de zi este majorarea capitalului social, cu suma de cinci milioane de euro.

Cortacero a convocat Adunarea Generală a Acționarilor lui Dinamo

„Președinte al Consiliului de Administrație al clubului din Ștefan cel Mare, Pablo Cortacero a convocat Adunarea Generală a Acționarilor Dinamo 1948 SA, ședința fiind programată pe 21 decembrie 2020, la ora 11:00, la sediul social al societății.

Majorarea capitalului social cu suma de 5.000.000 euro prin emiterea de noi acțiuni reprezintă cel mai important subiect pe ordinea de zi a Adunării Generale a Acționarilor, în care va fi stabilit și bugetul de venituri și cheltuieli pentru sezonul competițional 2020-2021, se arată într-o convocare trimisă către toți acționarii Dinamo 1948 SA.

De asemenea, tot pe 21 decembrie, va fi modificată structura Consiliului de Administrație prin suplimentarea numărului de administratori de la 5 la 7.

Consiliul de Administrație al clubului este format din Pablo Cortacero (președinte), Cornel Dinu, Cornel Țălnar, Constantin Eftimescu și Cristian Hîldan”, se arată în comunicatul oficial emis de club.

AS analizează situația de la Dinamo: ”Borja Valle i-a arătat obrazul lui Cortacero!”

Situația de la Dinamo este din nou subiectul unui articol amplu din presa spaniolă. Cotidianul AS scrie pe larg despre problemele cu care se confruntă jucătorii aflați sub comanda lui Cosmin Contra.

Sub titlul ”Începe destrămarea versiunii spaniole a lui Dinamo”, jurnaliștii iberici susțin că echipa la care evoluează mulți compatrioți de ai lor este în ”pragul dezintegrării”.

”Pablo Cortacero a dat asigurări că va achita datoriile. Dar, din cauza promisiunilor neonorate, fizioterapeutul Jesus Arco și preparatorul fizic George Neagu au decis să părăsească clubul. Confruntați cu o situație critică, mai mulți fotbaliști vor să-i imite.

Etichete: dinamo , pablo cortacero , sedinta dinamo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă