CORONAVIRUS. Soția regretatului Traian Tomescu nu se poate programa pentru vaccinul anti-COVID: „Am 92 de ani și probleme cu inima! Vreau să mor de moarte naturală”

1 lună in urmă 10

Felicia Tomescu, soția regretatului Traian Tomescu, fost antrenor emerit și  membru de onoare al FRF, a povestit pentru Gazeta Sporturilor că nu se poate programa pentru un vaccin anti-COVID în București, deși face parte din categoria persoanelor vulnerabile, având 92 de ani și probleme cardiace.

„De zile întregi mă chinui să mă programez. Am prins de două ori pe cineva la telefon, la call center. Prima dată mi s-a spus «Nu sunt vaccinuri». Azi am sunat din nou ș mi-a spus cineva «Nu am ce să vă fac, nu pot să vă dau o veste bună. Nu sunt vaccinuri».

Am 92 de ani, am probleme cu inima și cu plămânii. Am fost internată 6 zile de Sărbători, am ieșit înainte de Anul Nou. Am fost testată de coronavirus acolo, la Terapie Intensivă, și sunt negativă. Stau acasă, unde am și aparat de măsurat oxigenul, pentru că am probleme și mă sufoc. Am nervii întinși la maximum. S-au vaccinat atâția până acum... Nu vorbesc de medici, de oamenii legii, ci de persoane mai tinere, sănătoase.

Au spus că bătrânii intră în faza a doua de vaccinare. Cardiologul mi-a spus că mă pot vaccina, dar nu reușesc să mă vaccinez. Pe cine să dau vina? Pe cei care se ocupă și nu știu să organizeze! E haos.  Sunt supărată! Nu mă aștept să trăiesc veșnic, dar vreau să mor de moarte naturală, nu de la virus.

Stau în casă, dar mi-e teamă de noua tulpină, care se transmite mai ușor. Mai ies și eu din casă, dar am grijă pentru că sunt vulnerabilă, a spus Felcia Tomescu pentru GSP.ro.

De la începutul campaniei de vaccinare, 27 decembrie 2020, au fost imunizate 459.567 de persoane (434.503 persoane vaccinate cu o doză şi 25.064 persoane vaccinate cu două doze), potrivit Libertatea.

VIDEO Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și: 

Klaus Iohannis s-a vaccinat în ziua de debut a fazei secunde de vaccinare anti-COVIDSorana Cîrstea a vorbit despre coronavirus: „Decât să mai am un an ca 2020, prefer să mă vaccinez de 5 ori”

Câte persoane vaccinate cu două doze Pfizer/BioNTech au fost testate pozitiv pentru COVID în Israel. Anunțul face înconjurul lumii

Libertatea

Playtech: De ce a dat-o Mihai Gâdea afară pe Diana Șoșoacă din emisiune. Ce i-a putut zice avocata de l-a scos din sărite
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă