Corneliu Papură, regrete mari după încă un egal al Universității Craiova: „Puteam să câștigăm! E frustrant!”

1 lună in urmă 17

Universitatea Craiova n-a bătut-o nici pe FC Voluntari, iar Corneliu Papură are regrete mari după partida care s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Tehnicianul, care așteaptă întăriri în Bănie, crede că oltenii puteau să rezolve meciul în prima repriză, atunci când de altfel au și marcat singurul gol, prin Andrei Ivan.

Corneliu Papură știe de ce echipa a suferit în repriza secundă, iar Universitatea Craiova a ajuns să fie tot mai departe de lupta pentru titlu din Liga 1. În etapa trecută, echipa sa a remizat cu același scor (1-1) în fața Viitorului.

Corneliu Papură, după încă un egal pe banca Universității Craiova: „Puteam să închidem meciul”

„Am avut meciul în mână în prima repriză, puteam să închidem meciul. În a doua repriză, starea terenului a fost din ce în ce mai dificilă, iar pentru o echipă care își propune să construiască, să aibă posesia, e destul de greu. Cu toate acestea, puteam să înscriem și să câștigăm acest meci.

Cel puțin în prima repriză, am avut trei-patru situații bune de a înscrie. Totuși, n-am tranșat meciul, așa că e frustrant. Așa e la fotbal, câteodată nu reușești să găsești cea mai bună soluție. Este foarte uşor să te aperi pe un teren greu şi să prinzi echipa adversă pe contraatac”, a spus Corneliu Papură, după remiza oltenilor de la Voluntari.

Universitatea Craiova a ajuns la cinci remize consecutive în Liga 1 și este pe locul trei, cu 36 de puncte. În următoarea etapă, oltenii vor juca pe propriul teren cu FC Argeș. Nou-promovata a părut victimă sigură în prima parte a campionatului, dar și-a revenit pe parcurs și a început excelent noul an.

The post Corneliu Papură, regrete mari după încă un egal al Universității Craiova: „Puteam să câștigăm! E frustrant!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă