Cornelia Catanga a murit la Spitalul Universitar

2 săptămâni in urmă 5

Cornelia Catanga a murit, în aceasta dimineață, la Spitalul Universitar.

Cornelia Catanga, artista de muzică de petrecere, a murist în această dimineaţă la Spitalul Universitar din Bucureşti. Decesul artistei a fost conirmat pentru Libertatea de Delia Munteanu, de la biroul de presă al Spitalului Universitar.

„Este ora 5:30. Astăzi, 26 martie 2021, a încetat să mai bată inima marei artiste CORNELIA CATANGA!! Echipa de doctori de la spitalul Universitar București au făcut tot ce au putut să o salveze! Familia este îndurerată!!! Dumnezeu să îi odihnească sufletul atît de bun!! Sincere condoleanțe!!”, a scris pe pagina de Facebook liderul Partidei Romilor Pro Europa, Nicolae Păun.

„Din pacate, Cornelia Catanga s a prapadit. Sunt impietrita, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a rapus o, acum o ora, la Spitalul Universitar din Capitala. Dumnezeu sa o ierte”, a scris şi Mara Bănică pe pagina de Facebook.

În vara lui 2019, artista a suferit un stop cardio-respirator şi avea montat un stent la inimă.

Potrivit bestmusic, Cornelia Catanga s-a născut în anul 1958, in satul Zeletin, judetul Buzau. În 1979, Catanga cântă pentru scurt timp alături de Romica Puceanu, iar în 1985 are primul spectacol la Sala Polivalenta (spectacol de comedie cu momente muzicale, alături de Stela Popescu si Alexandru Arsinel).

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă