Cornelia Catanga a murit. Cântăreața era internată la un spital din Capitală

3 săptămâni in urmă 1

Cornelia Catanga a murit, vineri dimineață, la Spitalul Universitar. Decesul artistei a fost confirmat pentru Libertatea de Delia Munteanu, de la biroul de presă al spitalului din Capitală.

„Este ora 5:30. Astăzi, 26 martie 2021, a încetat să mai bată inima marei artiste CORNELIA CATANGA!! Echipa de doctori de la spitalul Universitar București au făcut tot ce au putut să o salveze! Familia este îndurerată!!! Dumnezeu să îi odihnească sufletul atît de bun!! Sincere condoleanțe!!”, a scris pe pagina de Facebook liderul Partidei Romilor Pro Europa, Nicolae Păun.

„Din pacate, Cornelia Catanga s a prapadit. Sunt impietrita, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a rapus o, acum o ora, la Spitalul Universitar din Capitala. Dumnezeu sa o ierte”, a scris şi Mara Bănică pe pagina de Facebook.

În vara lui 2019, artista a suferit un stop cardio-respirator şi avea montat un stent la inimă.

Potrivit bestmusic, Cornelia Catanga s-a născut în anul 1958, in satul Zeletin, judetul Buzau. În 1979, Catanga cântă pentru scurt timp alături de Romica Puceanu, iar în 1985 are primul spectacol la Sala Polivalenta (spectacol de comedie cu momente muzicale, alături de Stela Popescu si Alexandru Arsinel).

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă