Cornel Țălnar, omul care a garantat pentru Pablo Cortacero la Dinamo, se ascunde de oamenii din club. E de negăsit și încearcă să dispară de tot din proiect | EXCLUSIV

1 lună in urmă 1

Cornel Țălnar a dispărut și el din anturajul lui Dinamo, nu doar Pablo Cortacero și Dorin Șerdean, artizanii „țepei” date formației din „Ștefan cel Mare”. Cel poreclit „Țânțarul” nu mai apare în spațiul public cu declarații, dar nici pe la echipă nu a mai fost văzut de câteva luni.

Implicat direct în tranzacția dintre Ionuț Negoiță și Pablo Cortacero, Cornel Țălnar a încercat să se dezică de spaniol, imediat după ce și-a dat seama că a făcut o mare gafă că l-a susținut în negocieri pe omul de afaceri din Spania.

Pentru acest lucru, fostul mare fotbalist a și fost „executat” din Consiliul de Administrație de către omul care, înainte de Dinamo, a vrut să cumpere clubul iberic Almeria.

Cornel Țălnar, omul care a garantat pentru Pablo Cortacero la Dinamo, se ascunde de oamenii din club. „Îi este rușine că i-a susținut spanioli la Negoiță!”

Surse din cadrul clubului Dinamo au vorbit pentru ProSport despre Cornel Țălnar și mai ales despre motivele care l-au făcut să dispară din peisajul „câinilor”, chiar dacă numele său este unul strâns legat de istoria dinamovistă.

Nu l-am mai văzut de mult pe nea Cornel pe la echipă și nu știu nimic de el. La început să știți că venea pe la băieți, făcea una și alta, dar de ceva timp a dispărut din peisaj. Probabil îi este și dânsului rușine că a contribuit la aducerea lui Cortacero la Dinamo.

El a tot încercat să se implice, să mai găsească niște sponsori, să salveze oarecum situația, dar nu prea a avut mare succes. Îmi aduc aminte că, atunci când jucătorii aveau restanțe de trei-patru luni, nea Cornel le tot zicea la băieți că o să se rezolve și problema cu restanțele, dar nimic. Spunea că a găsit el pe cineva și o să rezolve. Însă acest Cortacero nu trimitea și nu a trimis niciun ban. Dacă nu erau băieții din DDB acum făceam pomana de șase luni pentru acest club. Fără DDB, Dinamo murea”, ne-a informat sursa respectivă.

„De când sunt eu la Dinamo, Cornel Țălnar nu are nicio treabă cu viața și activitatea de la prima echipă!”

Contactat de către ProSport, Mario Nicolae ne-a vorbit despre Cornel Țălnar:

„Nu vreau să comentez  despre Cornel Țălnar din perioada în care eu nu mă aflam la Dinamo. Eu vă pot oferi amănunte doar de când sunt eu în această funcție.

Nu știu dacă nea Cornel Țălnar o avea acum vreo treabă pe la centrul de copii și juniori, dar vă pot spune că la prima echipă nu are nicio implicare și nici nu a venit vreodată pe la noi de când sunt eu în această funcție. Sincer, nici nu știu măcar dacă dânsul este prin București sau prin Alba Iulia. Eu nu știu nimic despre domnia sa”, a declarat managerul lui Dinamo.

Cornel Țălnar, împreună cu Cosmin Contra, prezent în tribunele stadionului din Chiajna la meciul Concordia 2 – Dinamo 2

The post Cornel Țălnar, omul care a garantat pentru Pablo Cortacero la Dinamo, se ascunde de oamenii din club. E de negăsit și încearcă să dispară de tot din proiect | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă