Cornel Dinu, variantă șocantă: „Un apropiat de FCSB a recomandat pariul «2 pauză, 1 final» cu FC Botoșani. A luat 120 de milioane, era să cad de la masă!”

5 zile in urmă 44

FCSB s-a impus cu 3-1 în fața lui FC Botoșani la finalul unui meci despre care Cornel Dinu spune că i-a adus o mică avere unui apropiat care a fost sfătuit să parieze în acest sens de către un apropiat și fost jucător al clubului lui Gigi Becali.

FC Botoșani a condus la pauză în fața lui FCSB, dar elevii lui Toni Petrea au revenit în ultima parte a meciului și s-au impus în cele din urmă cu 3-1. Legenda dinamovistă Cornel Dinu spune că apreciază meciul ca fiind unul jucat corect, dar a povestit o întâmplare halucinantă.

Fostul antrenor susține că un apropiat al FCSB l-a sfătuit pe unul dintre apropiații săi să parieze pe o victorie a gazdelor după o primă repriză câștigată de FC Botoșani, scenariu care s-a respectat pe Arena Națională.

Cornel Dinu, poveste uluitoare după FCSB – FC Botoșani

Cornel Dinu a vorbit despre meciul dintre FCSB și FC Botoșani, unde gazdele s-au impus cu 3-1 după ce moldovenii au condus la pauză. Legenda lui Dinamo spune că un apropiat de-ai săi a primit instrucțiuni clare despre plasarea unui pariu în acest sens, care i-a adus o sumă frumușică în conturi.

„Botoşani a făcut un pas în spate interpretabil şi FCSB a făcut două schimbări care au schimbat rezultatul pe final. E o partidă interpetată ca un şoc extraordinar. Mi s-a părut, am aşa o educaţie naivă a corectitudinii în fotbal… Mi s-a părut un joc, în ciuda amiciţiei dintre cele două echipe, un joc corect.

Azi am auzit o variantă care m-a lăsat de era să cad de la masă. Cică varianta care a fost ca cineva să joace 2 pauză, 1 final. I s-a spus din partea cuiva foarte apropiat de FCSB şi a jucat… Jocurile de noroc. A jucat 10 milioane (n.r. 1.000 de lei). Cineva i-a dat pontul şi a jucat 1.000 de ei şi a luat 120 de milioane (n.r. 12.000 de lei). Cel care i-a dat pontul e un negustor tot din zona aia şi fost jucător de la FCSB. Dacă vezi golurile din final, e aşa. Nu vreau să dau nume, pentru că pare o oroare să ajungi la o asemenea compromitere a fotbalulul. Nu am inventat noi asta, dar la noi sunt multe suspiciuni”, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

The post Cornel Dinu, variantă șocantă: „Un apropiat de FCSB a recomandat pariul «2 pauză, 1 final» cu FC Botoșani. A luat 120 de milioane, era să cad de la masă!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă