Cornel Dinu nu mai suportă situația de la Dinamo și a găsit noi țapi ispășitori: „Când ajung ei să vorbească, e firească decadența”

1 lună in urmă 1

LIGA 1  ·  DINAMO - FC ARGEȘ 1-2

Dinamo a fost învinsă de FC Argeș, scor 1-2. Cornel Dinu (72 de ani) spune că situația din Ștefan cel Mare este una critică și nu vede soluții pe termen scurt. +32 FOTO

Dinamo a fost învinsă de FC Argeș, scor 1-2. Cornel Dinu (72 de ani) spune că situația din Ștefan cel Mare este una critică și nu vede soluții pe termen scurt.

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2021, 22:29 / Actualizat luni, 15 martie 2021 22:57

Dinamo a fost învinsă de FC Argeș, scor 1-2. Cornel Dinu (72 de ani) spune că situația din Ștefan cel Mare este una critică și nu vede soluții pe termen scurt. 

Dinamo - FC Argeș, totul AICI

„Sunt sigur că vorbesc în deșert... Deprofesionalizarea și lipsa competențelor este clară. Ionel Gane a fost doar efectul unei strategii de distrugere a lui Dinamo, care a culminat cu ce se întâmplă din iunie, cu grupul ăsta de spanioli, care au o o obrăznicie incredibilă”, a spus Dinu, la TV Telekom Sport. 

Cornel Dinu cere o revoluție la Dinamo

„Doar doi oameni care știu ce fac mai sunt prin club, pe acolo. E Ionel Culina, ofițerul de presă, și Constantin Eftimescu. Nici el nu știe ce putere are. Dar ca în numele echipei să vorbească Mario Niculae, care aduce cu preotul de la Tanacu, și cu Birlică... Competența lor în fotbal nu s-a dovedit cu nimic. Când ajung ei să vorbească, e firesc să ajungi la o asemenea decadență. E un moment infernal”, a mai spus Cornel Dinu. 

FOTO. Cele mai tari imagini din Dinamo - FC Argeș 

Citește și alte știri despre Dinamo - FC Argeș: 

Pablo Cortacero revine și declară război total la Dinamo: „Până acum am lucrat din umbră! Vin la București pentru control absolut”FOTO+VIDEO. Gol superb în Dinamo - FC Argeș! Moment de măiestrie în Ștefan cel Mare

Problema a unui fermier german cu muncitorii români: Mă costă nervi și mă aplec eu să strâng

Libertatea

Playtech: Diana Șoșoacă, UMILINȚĂ TOTALĂ: 'E un mincinos, un analfabet funcțional'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă