Cornel Dinu, lovitura de selecționer primită în secret de unul dintre candidații cu șanse la postul oferit de Răzvan Burleanu. Ar veni și un antrenor italian cu nume uriaș pe post de consilier

1 săptămână in urmă 7

Cornel Dinu și Cesare Prandelli ar urma să colaboreze cu Adi Mutu, toate acestea dacă „Briliantul” o să fie numit selecționer al echipei naționale a României.

După ce Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu au refuzat să preia banca tehnică a echipei naționale a României, oficialii FRF s-au orientat către Ladislau Boloni.

Negocierile cu Ladislau Boloni au intrat în impas, după ce antrenorul în vârstă de 68 de ani a plecat din București, iar celebrul jurnalist Decebal Rădulescu a făcut o dezvăluire uluitoare în legătură cu viitorul selecționer al primei reprezentative.

Cornel Dinu și Cesare Prandelli, colaborare cu echipa națională a României dacă Adi Mutu o să fie numit selecționer

Conform celor spuse de Decebal Rădulescu, FRF ar urma să dea lovitura dacă îl numește selecționer pe Adi Mutu. „Briliantul” ar urma să colaboreze la prima reprezentativă cu Cesare Prandelli și Cornel Dinu.

„Dacă Mutu vine la echipa națională, el știe că este un antrenor tânăr și fără experiență, dar are în minte să facă niște chestiuni care să contrabalanseze lipsa de experiență.

Am informații că ar fi venit cu doi consilieri grei de tot la națională, o spun în premieră: Prandelli și Cornel Dinu. Mi s-ar părea o idee genială, ca mod de lucru. Din zona Federației am auzit informația”, a spus Decebal Rădulescu, la Digi Sport Special.

Cesare Prandelli și Adi Mutu în perioada în care „Briliantul” juca pentru Fiorentina

Mutu: „Vreau să ajung ca Cesare Prandelli”

Adi Mutu dezvăluia în trecut că dorește să urmeze cariera lui Cesare Prandelli. „Vreau să ajung ca el. E un antrenor pregătit, el m-a învățat să joc fotbal. Am lucrat cu mai mulți antrenori,d ar el m-a ajutat cel mai mult”, a spus „Briliantul” în 2016.

Cesare Prandeli, liber de contract după aventura la Fiorentina

Cesare Prandelli (64 de ani) este liber de contract în prezent. Antrenorul italian a pregătit-o ultima dată pe Fiorentina, echipă pe banca căreia a stat în perioada noiembrie 2020 – martie 2021. Pe parcursul carierei, Prandelli a mai pregătit Genoa, Al Nasr, Valencia, Galatasaray, AS Roma, AC Parma, AC Venezia, Hellas Verona, Lecce, Atalanta și echipa națională a Italiei.

The post Cornel Dinu, lovitura de selecționer primită în secret de unul dintre candidații cu șanse la postul oferit de Răzvan Burleanu. Ar veni și un antrenor italian cu nume uriaș pe post de consilier appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă