Cornel Dinu, lăsat fără cuvinte de Octavian Popescu. „Seamănă izbitor cu Florea Dumitrache. Uitați-vă cum ține mingea la picior!”

3 luni in urmă 20

Cornel Dinu a fost lăsat fără cuvinte de Octavian Popescu, mijlocașul în vârstă de 17 ani de la FCSB care a obținut penalty-ul care i-a adus victoria echipei sale în meciul cu Gaz Metan.

FCSB – Gaz Metan Mediaș s-a terminat 3-2, iar Octavian Popescu a fost folosit de Toni Petrea în repriza a doua a partidei din runda a 11-a, iar tânărul fotbalist l-a impresionat pe Cornel Dinu (72 de ani).

Fostul selecționer al echipei naționale a României nu s-a ferit să îl compare pe Octavian Popescu cu Florea Dumitrache, fostul mare fotbalist al lui Dinamo. Totodată, „Procurorul” îl taxează pe tânărul fotbalist pentru frizura aleasă.

Cornel Dinu, lăsat fără cuvinte de Octavian Popescu

„Seamănă izbitor cu Dumitrache! Am jucat un amical în 1970 cu Juventus, iar Dumitrache a pătruns din partea stângă şi a sărit peste alunecările a doi jucători. Bineînţeles, după meci, Juventus a vrut să-l transfere imediat. Puştiul ăsta e foarte talentat, mult mai talentat decât Buziuc, chiar decât Buş. Uitaţi-vă ce calitate are, cum ţine mingea la picior.

Are calitate extraordinară acest Popescu, iar de când evoluează mi-a sărit calitatea lui în ochi. Mă doare că seamănă cu prietenul meu Dumitrache, dar el nu avea această frizură franciscană, noi purtam pe atunci modelul „Beatles”, a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Octavian Popescu a ajuns liber de contract la FCSB

Octavian Popescu a adunat șapte meciuri în tricoul echipei mari a FCSB-ului și are două asisturi. Tânărul fotbalist din lotul lui Toni Petrea va împlini 18 ani pe 27 decembrie și mai are contract cu fosta vicecampioană a României până în vara anului 2024.

Octavian Popescu a ajuns la FCSB din postura de jucător liber de contract, după ce și-a încheiat socotelile cu CS U Craiova. Oltenii au încercat și ei să-l convingă pe tânărul fotbalist să semneze prelungirea, dar acesta a fost tentat să meargă la gruparea roș-albastră.

The post Cornel Dinu, lăsat fără cuvinte de Octavian Popescu. „Seamănă izbitor cu Florea Dumitrache. Uitați-vă cum ține mingea la picior!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă